HonorYleinen

Honor Pad 8 -tabletti ja MagicBook 14 -tietokone julkaistiin Euroopassa – laajentavat Honorin ekosysteemiä

Honor MagicBook 14 ja Honor Pad 8.

Honor esitteli IFA-messuilla Euroopan markkinoille erityisesti Honor 70 -älypuhelimen, mutta yhtiö on lähtenyt laajentamaan ekosysteemiään Euroopassa myös kahdella uudella laitteella. Honor tuo ensimmäistä kertaa tabletin saataville Kiinan ulkopuolella ja samalla kannettavien tietokoneiden valikoima laajenee uudella MagicBook-laitteella.

“Honor on pyrkinyt perustamisestaan saakka panostamaan koko toimialan kehitykseen mahdollistaakseen paremman tulevaisuuden kaikille. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme säilyttäneet innovoinnin kaiken toimintamme keskipisteessä. Odotamme innolla, että pääsemme tarjoamaan houkuttelevia vaihtoehtoja markkinoiden ensiluokkaisimpia käyttökokemuksia etsiville eurooppalaisille ja kansainvälisille kuluttajille,” sanoo Honorin toimitusjohtaja George Zhao.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Pad 8

Honor Pad 8

Uusi Honor Pad 8 -tabletti on valmistettu alumiinista, jonka luvataan olevan ohut ja kevyt. Honor Pad 8:n mitoiksi on ilmoitettu 278,54 x 174,06 x 6,9 millimetriä ja painoa on 520 grammaa. Tabletista on ainoastaan sininen väriversio.

Tabletin näyttö on kooltaan 12 tuumaa ja siinä on 2K-tarkkuus. Tämä tarkoittaa näytössä olevan 2000 x 1200 pikseliä, joka takaa 195 pikseliä tuumaa kohden. Näytön kirkkaus yltää 350 nitiin. Honor on maininnut tabletissa olevan 87 prosentin näyttö-runkosuhde ja näyttö pystyy toistamaan 1,07 miljardia väriä. Honor Pad 8:ssa käytetään IPS LCD -paneelia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Pad 8 -tabletin tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri. Sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua ja RAM-muistia on version mukaan 4 tai 6 gigatavua. Honor Pad 8 on saatavilla vain Wi-Fi-versiona, joten mobiiliverkkoja ei ole tuettuna.

Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä hyrrää yhtiön oma Magic UI 6.1 -käyttöliittymä. Akku on kooltaan 7250 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 22,5 watin pikalatauksella USB-C-liittimen kautta. Honor Pad 8 on varusteltuna myös kahdeksalla kaiuttimella, joista neljä on diskanttielementtejä ja neljä on bassoelementtejä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Pad 8 -tabletissa on myös 5 megapikselin kamera takaosassa ja samanlainen 5 megapikselin kamera etuosassa. Molemmat kamerat tukevat 1080p-videokuvausta.

Uutuustabletin kerrottiin saapuvan Euroopan markkinoille lähiaikoina. Tabletin lanseeraus merkitsee Honorin tuotevalikoiman täydentämistä kansainvälisesti. Kuluttajat valituissa Euroopan maissa ja kansainvälisillä markkinoilla saavat pian pääsyn kaikkiin Honor-älypuhelimiin ja IoT-tuotteisiin.

Honor MagicBook 14

Honor MagicBook 14 (2022)

Uusi kannettava Honor MagicBook 14 -tietokone on Honorin kannettavista ensimmäinen, jossa on OS Turbo. MagicBook 14 -kannettavan akun kestoltaan merkittävästi parempi ja mahdollistaa jopa 20,8 prosenttia paremman virrankulutuksen edeltäjäänsä verrattuna.

Tietokoneessa on 12. sukupolven Intel Core i5-12500H -prosessori ja se on konfiguroitavissa NVIDIA GeForce RTX 2050 -näytönohjaimella, joka mahdollistaa nopean suorituskyvyn niin toimistossa kuin kotona pelattaessa. 75 wattitunnin akulla Honor MagicBook 14 tarjoaa jopa 17 tunnin akun käyttöiän valmiustilassa ja tukee nopeaa latausta. Nopea lataus mahdollistaa jopa 3,5 tunnin käyttöajan jo 15 minuutin latauksen jälkeen.

MagicBook 14 tarjoaa 14 tuuman kokoisen näytön, jossa on 3:2-kuvasuhde, 2160 x 1440 pikselin tarkkuus sekä 300 nitin kirkkaus. Tietokoneessa on jopa 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 16 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia.

Honor MagicBook 14 -kannettavan on tulossa myyntiin valituissa Euroopan maissa harmaassa Space Grey -värissä. Suomen osalta ei annettu tarkkoja tietoja.

Lähde: Honorin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor