HonorYleinen

Honor esitteli MagicOS 7.0 -käyttöjärjestelmän – lupaa tehdä eri alustojen ja laitteiden yhteistyöstä saumatonta

Honorin toimitusjohtaja George Zhao esitteli uuden käyttöjärjestelmän.

Honor on järjestänyt tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden MagicOS 7.0 -käyttöjärjestelmän julkaisutilaisuuden. Uuden käyttöjärjestelmän luvataan olevan yksilöllinen sekä älykäs, joka parantaa useiden käyttöjärjestelmien ja laitteiden yhteistoimintaa. Huomenna Honor tulee julkistamaan vielä uudet tuotteensa, joita ovat Honor Magic Vs -huippupuhelin, Honor 80 -sarjan puhelimet sekä Honor Earbuds 3i -kuulokkeet.

MagicOS 7.0 -käyttöjärjestelmän keskiössä on neljä avainteknologiaa, jotka ovat MagicRing, Magic Live -tekoälymoottori, Turbo X -järjestelmämoottori ja MagicGuard-tietoturvaratkaisu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

MagicRing on niin sanottu ”luottamusrengas”, jonka tavoitteena on luoda uusi tapa järjestelmien väliseen yhteensopivuuteen. MagicRing on identiteetin todennusjärjestelmään perustuva tekninen ratkaisu, joka toteuttaa useiden laitteiden yhteenliittymisen järjestelmien välillä ja mahdollistaa älykkään siirron ja jakamisen laitteiden välillä.

Toteutuksen avulla samaan tiliin liitetyt Honor-laitteet voivat löytää älykkäästi toisensa ja liittää laitteet toisiinsa alhaisella virrankulutuksella. MagicOS:n avulla eri laitteet voivat jakaa esimerkiksi näppäimistön ja hiiren, ja niitä voidaan käyttää saumattomasti eri laitteiden kanssa. Lisäksi laitteet voivat jakaa ilmoitukset ja puhelut laitteiden välillä.

Kun samalla Honor-tilillä olevat tietokoneet, tabletit ja puhelimet muodostavat automaattisesti yhteyden, voidaan toteuttaa useiden laitteiden välisiä operaatioita. Käyttäjät voivat käyttää sovelluksia ja muokata asiakirjoja kolmessa laitteessa PC:n näppäimistön ja hiiren avulla ja toteuttaa kuvien ja tiedostojen vetämisen ja pudottamisen eri näytöissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samalla hiiri voi automaattisesti arvioida tabletin, matkapuhelimen ja PC:n sijainnin ja valita automaattisesti risteyssuunnan. Puhelut ja ilmoitukset voidaan suoratoistaa automaattisesti matkapuhelimesta käytössä olevaan laitteeseen.

Magic Live on käyttöjärjestelmän tekoälymoottori, jonka luvataan kehittyvän käytössä. Sen avulla käyttöjärjestelmä oppii käyttäjän tottumuksia sekä pystyy tarjoamaan erilaisia ehdotuksia esimerkiksi sijainnin ja mielenkiinnon perusteella.

Esimerkiksi YOYO-avustaja voi antaa henkilökohtaisia ​​muistutuksia. Se pystyy antamaan lähtöselvitysmuistutuksia ennen lentoa ja määränpään säämuistutuksia. Tekoälyn avulla pystytään myös tunnistamaan esimerkiksi kuvasta tekstiä, kuten puhelinnumeroita, osoitteita, lentotietoja ja niitä voidaan käyttää yhdellä painalluksella. Kuvasta voidaan osoitteen perusteella ehdottaa esimerkiksi navigointia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honorin mukaan MagicOS 7.0 tarjoaa myös alan edistyneimmän yksityisyyden suojajärjestelmän. Kuluttajien henkilötietoja ei ladata pilveen. Tähän teknologiaan perustuva YOYO on läpäissyt Euroopan ePrivacy-viranomaisen teknisen sertifioinnin.

MagicOS 7.0 saa myös päivitetyn Turbo X -järjestelmämoottori, joka keskittyy sovelluksen skenaarion laskentaominaisuuksien havaitsemiseen ja toteuttaa ydintason resurssien ajoitusratkaisun. Honorin mukaan päivitetty ratkaisu tarjoaa paremman ja sulavamman käyttökokemuksen, joka vähentää samalla virrankulutusta ja pidentää akun käyttöikää.

MagicGuard on tekninen ratkaisu, joka hallitsee sovellusten käyttöoikeuksia, käyttäytymistä ja sisältöä, jolloin käyttäjät voivat helposti hallita yksityisyyttään. MagicGuard tarjoaa kaksois-TEE (Trusted Execution Environment) -turvajärjestelmän. Kiinassa MagicOS 7.0 saa myös pankin U-suojan, jonka ansiosta puhelimella voidaan siirtää jopa 5 miljoonaa juania yhdellä kerralla.

MagicOS 7.0 päivittää järjestelmän tyyliä, kuvakkeita, typografiaa, kirjasimia, interaktiivisia animaatioita ja muita käyttökokemukseen vaikuttavia yksityiskohtia. Mukana on muun maussa uusi HONOR Sans -fontti.

Honor on kertonut aloittavansa MagicOS 7.0 -päivityksen jakelun Kiinassa vanhemmille puhelimille joulukuussa 2022. Aluksi päivitys tulee saataville Magic V-, Magic V40- ja Magic 3 -puhelimille. Tammikuussa päivitys tulee Magic 4 -sarjalle, helmikuussa Honor 70 -sarjalle, maaliskuussa Honor 60- ja 50 -sarjoille, huhtikuussa Honor X40 GT -puhelimelle ja toukokuussa Honor X40- ja Honor X30 -puhelimille.

Saatavuudesta globaaleilla markkinoilla ei ole vielä tietoa. MagicOS 7.0 perustuu puhelimilla Android 13 -käyttöjärjestelmäversioon.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor