Black FridaySponsoroituXiaomi

Tässä ovat Xiaomin parhaimmat puhelimet – Upeita löytöjä uskomattoman edullisesti

Xiaomi 12, POCO F4 GT ja Xiaomi 12 Pro ovat mielenkiintoisissa alennuksissa Black Fridayn ajan.

Etsitkö huippuluokan älypuhelinta edullisella hinnalla? Xiaomin uusimpien puhelimien joukosta löytyy juhlakauden aikana upeita tarjouksia, joita on vaikea ohittaa. Xiaomin älypuhelimet tarjoavat aina markkinoiden tuoreimpia tekniikoita sekä huipputason suorituskykyä, ja nyt näitä upeita laitteita voi hankkia aikaisempaa edullisemmin.

Käymme tässä artikkelissa läpi neljä loistavaa puhelinta Xiaomin valikoimasta, jotka ovat loistavia lahjaksi. Tarjolla on esimerkiksi mielenkiintoiset kamerapuhelimet selvällä alennuksella sekä todellinen pelaajan unelmapuhelin alle 500 eurolla. Alennuksista kannattaa nyt hankkia esimerkiksi lahjat tai päivittää oma puhelin uudempaan.

Mielenkiintoisia alennuksia löytyy kaikilta Xiaomin virallisilta jälleenmyyjiltä, joita ovat Elisa, DNA, Telia, Gigantti, Power, Verkkokauppa.com, Veikon Kone sekä Euronics. Xiaomilta löytyy artikkelissa mainittujen tarjouksien ohella myös lukuisia muita erittäin mielenkiintoisia Black Friday -alennuksia, joihin voi tutustua Xiaomin sivuilta alapuolella olevan linkin takaa.

Parhaat tarjoukset Xiaomilta!

Xiaomi 12 – Kompakti lippulaiva

Xiaomi 12

Kompaktia älypuhelinta etsiessä Xiaomi 12 on lyömätön valinta, sillä se tarjoaa samalla vakuuttavan suorituskyvyn sekä huippuluokan kameraominaisuudet. Mielenkiintoinen uutuuspuhelin maksaa alennuksessa normaalia vähemmän.

Xiaomi 12 vastaa kysyntään erityisesti kompakteista älypuhelimista, sillä puhelin on suunniteltu käyttömukavuus edellä. Ergonomisesta otteesta huolen pitää 69,9 millimetrin leveys, joten Xiaomi 12 istuu pienempäänkin käteen luonnollisesti. Lasipinnat kaartuvat reunoilta yhdistyen saumattomasti alumiinikehykseen.

Kompaktin kokonsa ansiosta Xiaomi 12 mahtuu myös taskuun helposti, eikä sen koko häiritse. Painoa puhelimella on ainoastaan 180 grammaa, joka parantaa käyttökokemusta selvästi. Xiaomi 12:n muotoilun kruunaa vielä kolme tyylikästä väriversiota, jotka ovat musta, sininen sekä violetti.

Xiaomi 12 tarjoaa myös miellyttävän kompaktin 6,28 tuuman näyttöpaneelin, joka on varusteltuna huipputason tekniikoilla. Näytöstä erinomaisen tekee AMOLED-tekniikka ja tuki 120 hertsin virkistystaajuudelle, jonka avulla kokemus on aina sulava.

Kyseessä on kompakti tehopakkaus, sillä suorituskyvystä vastaa markkinoiden tehokkaimpiin järjestelmäpiireihin lukeutuva Snapdragon 8 Gen 1. Xiaomi 12 on varusteltu huippuluokan 50 megapikselin kolmoiskameralla, jonka avulla pystytään taltioimaan joka päivä upeita kuvia tilanteesta riippumatta. Selfiekuvat onnistuvat 32 megapikselin etukameralla.

Pienestä koosta huolimatta puhelimessa ei ole karsittu akusta, sillä se on kooltaan huimat 4500 milliampeerituntia. Puhelin tukee 67 watin tehoista langallista pikalatausta, jonka avulla akku latautuu tyhjästä täyteen vain 39 minuutissa. Langatonta latausta tuetaan myös 50 watin teholla. Puhelimessa on kaiken tämän lisäksi huippuluokan stereokaiuttimet, pitkä päivityslupaus sekä paljon muita erikoistoimintoja.

Xiaomi 12 tarjoaa kaiken mitä kompaktilta puhelimelta olet aina toivonut!

Xiaomi 12 Pro – Mullistavat kamerat

Xiaomi 12 Pro

Jos haluat puhelimelta vain parasta, niin Xiaomi 12 Pro ei jätä kylmäksi. Xiaomi 12 Pro pystyy ikuistamaan tärkeät hetket 50 megapikselin huippukamerallaan, mutta myös teknisesti ja tyyliltään laite on ajan hermolla.

Ikimuistoisimmat hetket taltioidaan usein taskusta löytyvällä älypuhelimella, joten Xiaomi 12 Prossa on panostettu huomattavasti markkinoiden parhaimpaan kamerajärjestelmään. Puhelimessa on kolmesta 50 megapikselin kamerasta koostuva kokonaisuus, jolla pystytään nappaamaan tarkat kuvat tilanteesta riippumatta.

Pääkamera perustuu kehittyneeseen Sony IMX707 -sensoriin, joka on kooltaan peräti 1/1.28 tuumaa. Pääkamera mahdollistaa markkinoiden kehittyneimmän hämäräkuvauksen, sillä suuri sensori taltioi aikaisempaa enemmän valoa ja yksityiskohtia. Xiaomi 12 Prossa on myös 50 megapikselin ultralaajakulmakamera, joka mahdollistaa 115 asteen kuvien ottamisen. Kolmas kameroista on myös 50 megapikselin tasoinen ja se mahdollistaa tarkat zoomikuvat.

Xiaomi 12 Possa on myös 6,73 tuuman LTPO AMOLED -näyttöpaneeli, jonka tarkkuus yltää jopa WQHD+ -tasolle tarjoten 522 pikseliä tuumaa kohden. AdaptiveSync Pro -tekniikalla näytön virkistystaajuus vaihtelee 1–120 hertsin välillä tekemällä kokemuksesta sulavan, mutta samalla se säästää akkua älykkäästi. Näytön kirkkaus yltää 1500 nitiin, joten ongelmia ei ole luettavuuden kanssa edes kirkkaassa auringonvalossa. Näyttö tukee kehittyneitä HDR10+- ja Dolby Vision -tekniikoita, jotka tekevät katselukokemuksesta aikaisempaakin paremman.

Tehoista on vastaamassa markkinoiden tehokkaimpiin lukeutuva Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, joka on valmistettu 4 nanometrin prosessilla ja siinä käytetään erittäin tehokasta Cortex-X2-tekniikkaa. Puhelimessa on myös 12 gigatavua tehokasta LPDDR5-RAM-muistia sekä 256 gigatavun UFS 3.1 -tallennustilaan mahtuu paljon kuvia, videoita, sovelluksia ja paljon muuta.

Xiaomi 12 Pro erottuu kaikista kilpailijoistaan tehokkaalla 120 watin HyperCharge-pikalatauksella. Uusi lataustekniikka mullistaa älypuhelimien latauskokemuksen, eikä paluuta vanhaan enää kokeilun jälkeen ole. Puhelimen suuresta 4600 milliampeeritunnin akusta riittää virtaa pitkäksi aikaa, mutta akun loppuessa 120 watin pikalataus pelastaa tilanteen. Akku latautuu nimittäin tyhjästä täyteen vain 18 minuutissa! Xiaomi 12 Pro tukee myös langatonta latausta 50 watin teholla.

Kaikki huipputason innovaatiot on saatu Xiaomi 12 Prossa tyylikkääseen rakenteeseen. Mattapintainen Gorilla Glass Victus -lasipinta pitää sormenjäljet loitolla ja tyylikäs muotoilu hivelee varmasti tyylitietoisen silmää. Puhelimesta on myös kolme tyylikästä väriä, jotka ovat musta, sininen sekä violetti.

Xiaomi 11T – Upea kokonaisuus

Xiaomi 11T

Xiaomi 11T on huipputason ominaisuuksilla varusteltu älypuhelin, joka tarjoaa upeita kokemuksia. Harvoin yhtä edullisesti pystyy saamaan huippuluokan kokemuksen, joten Xiaomi 11T on upea valinta uudeksi puhelimeksi.

Näyttö on kooltaan 6,67 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on erittäin korkea 120 hertsin virkistystaajuus, joka tekee kokemuksesta sulavan. Näytöstä saa selvää myös auringonvalossa korkean 1000 nitin kirkkauden ansiosta ja tuettuna on HDR10+ -tekniikka.

Xiaomi 11T:n suorituskyky on ultrakorkea, sillä toimivuudesta vastaa MediaTekin erittäin kyvykäs Dimensity 1200-Ultra -järjestelmäpiiri. Se perustuu energiatehokkaaseen 6 nanometrin valmistusprosessiin. Järjestelmäpiiri takaa vahvan suorituskyvyn, joka riittää erinomaisesti päivittäiseen käyttöön tai aktiiviseen pelaamiseen. Xiaomi on varustellut puhelimen suurella 8 gigatavun RAM-muistilla sekä tilavalla 128 gigatavun sisäisellä tallennustilalla.

Loistavalla 108 megapikselin kolmoiskameralla Xiaomi 11T mahdollistaa ammattitason kuvanlaadun, joka on toteutettuna vahvalla laitteistolla sekä huipputasoisilla algoritmeilla. 108 megapikselin pääkamera on kooltaan 1/1.52 tuumaa ja siinä on 0.7 µm pikselikoko. Kamerassa on myös valovoimainen f/1.8-aukolla ja 26 mm polttovälillä varusteltu linssi. Kuten 108 megapikselin kameralta voikin odottaa, niin kuvat ovat tarkkoja, yksityiskohtaisia sekä hintaluokkaansa laadukkaampia.

Kuvauskokemusta on täydentämässä laadukas 120 asteen kuvakentällä varusteltu ultralaajakulmakamera sekä laadukas telemakrokamera. Selfiekuvat onnistuvat 16 megapikselin etukameralla. Videokuvaus onnistuu 4K 30 fps -tasolla sekä huipputasoisen Audio Zoom -äänitallennuksen avulla puhujan ääni saadaan tallennettua ilman häiriötekijöitä.

Xiaomi 11T -puhelimesta puhuttaessa ei auta unohtaa myöskään massiivista 5000 milliampeeritunnin akkua, josta virta ei nopeasti lopu kesken. Akkua voidaan ladata myös mukana toimitettavalla 67 watin pikalaturilla, jonka ansiosta akku latautuu tyhjästä täyteen vain 36 minuutissa. Puhelimen kokonaisuutta on täydentämässä myös stereokaiuttimet, kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija sekä pitkä päivityslupaus.

POCO F4 GT – Pelaajan unelmapuhelin

POCO F4 GT

Xiaomi tarjoaa POCO F4 GT -älypuhelimessa markkinoiden parasta suorituskykyä, joka on optimoitu erityisesti pelaajia varten. Alennettuun hintaan POCO F4 GT erottuu esimerkiksi tyylikkäillä RGB-valaistuksilla, esiin nostettavilla pelipainikkeilla sekä pelienergiaa huokuvalla tyylikkyydellä. Puhelin tarjoaa todellisen huippukokemuksen myös käyttäjille, jotka eivät harrasta pelaamista.

POCO F4 GT -puhelimen näyttö on yksi kategoriansa parhaimmista, sillä kyseessä on DisplayMate A+ -arvion saavuttanut näyttöpaneeli. Näyttö on kooltaan 6,67 tuumaa ja se on suunniteltu erityisesti pelaamista varten, mutta toimii tietysti erinomaisesti muussakin käytössä. Näyttö on lisäksi erittäin tarkka Full HD+ -tarkkuuden ansiosta ja miellyttävän kirkas 800 nitin tyypillisen kirkkauden ansiosta. Todellisessa pro-luokan näytössä on korkea 120 hertsin virkistystaajuus ja 480 hertsin kosketusherkkyys.

POCO F4 GT -puhelimessa on huippuluokan Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, joka on totuttu näkemään selvästi kalliimmissa puhelimissa. Järjestelmäpiiri on valmistettu kehittyneellä 4 nanometrin prosessilla ja se yltää parhaimmillaan 3.0 GHz:n kellotaajuuteen. Puhelimeen on laitettu mukaan huimat 12 gigatavua tehokasta LPDDR5-RAM-muistia sekä 256 gigatavua UFS 3.1 -tallennustilaa.

Yksi puhelimen valttikorteista on tehokas 120 watin pikalataus. POCO F4 GT:n suuri 4700 milliampeeritunnin akku latautuu tehokkaan pikalatauksen avulla vain 17 minuutissa tyhjästä täyteen. Laturi toimitetaan oletusarvoisesti puhelimen mukana ja se on optimoitu pelaamista ajatellen. Laturi on 1,5 metriä pitkä, jonka lisäksi laturin pää on L-muotoinen parantaen käyttömukavuutta puhelinta samaan aikaan käytettäessä.

POCO F4 GT pitää sisällään myös paljon muita mielenkiintoisia toteutuksia, jotka täydentävät upeaa kokonaisuutta. Puhelimessa on esimerkiksi laadukkaat stereokaiuttimet sekä laite on sertifioitu kolmella alan johtavalla tekniikalla, jotka ovat Hi-Res Audio, Hi-Res Audio Wireless sekä Dolby Atmos. Puhelimessa on uniikit magneettiset pelipainikkeet, jotka vievät pelikokemuksen uudelle tasolle. Laadukkaat kuvat onnistuvat 64 megapikselin kolmoiskameralla ja tarkat selfiekuvat 20 megapikselin etukameralla.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Black Friday