HonorYleinen

Honor esittelee tällä viikolla uudet Honor Earbuds 3i -kuulokkeet

Honor Earbuds 3i

Honor järjestää 23. marraskuuta uusien tuotteiden julkaisutilaisuuden kotimarkkinoillaan Kiinassa. Tilaisuuden kohokohtana ovat taittuvanäyttöinen Magic Vs -puhelin sekä Honor 80 -sarjan laitteet. Lisäksi tilaisuudessa on vahvistettu esiteltävän MagicOS 7.0 -käyttöliittymä ja uutena vahvistuksena on saatu Earbuds 3i -kuulokkeet.

Uudet Honor Earbuds 3i -kuulokkeet ovat Honorin omalla brändillä myytävät kuulokkeet, eikä ne kuulu Honor Choice -tuotemallistoon. Uutuuskuulokkeet tulevat asettumaan Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeiden alapuolelle, mutta ulkoisesti niissä näyttää olevan erittäin paljon samaa Honor Earbuds 2 Lite -kuulokkeiden kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa kuulokkeet on nähty vain valkoisessa väriversiossa. Honor tulee luottamaan tulpalliseen rakenteeseen, ja Earbuds 3i -kuulokkeiden yleisilme on melko normaali. Kuulokkeiden latauskotelossa on kerrottu olevan USB-C-liitin latausta varten ja kuulokkeet itsesään tukevat aktiivista melunvaimennusta.

Tarkoista ominaisuuksista ei ole vielä tietoa, mutta todennäköisesti kaikki tiedot vahvistuvat viimeistään 23. marraskuuta. Honor Earbuds 3i -kuulokkeet saatetaan nähdä myös globaalisti myynnissä myöhemmin.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor