HonorYleinen

Honor esitteli uudet Earbuds 3i -kuulokkeet – edullisella hinnalla melunvaimennus sekä 32 tunnin akunkesto

Honor Earbuds 3i

Uutuuspuhelimien rinnalla Honor on esitellyt tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet Honor Earbuds 3i -kuulokkeet. Uutuuskuulokkeet asettuvat aikaisemmin julkaistujen Earbuds 3 Pro -kuulokkeiden alapuolelle, mutta tarjoavat edelleen esimerkiksi melunvaimennuksen.

Kuulokkeet ovat rakenteeltaan melko perinteiset, sillä Honor luottaa tulpalliseen toteutukseen. Honorin mukaan ihoystävällinen muotoilu parantaa käyttömukavuutta, eikä Earbuds 3i -kuulokkeissa pitäisi olla teräviä reunoja tai kulmia. Kuulokkeet itsessään painavat 5,5 grammaa ja latauskotelo painaa 39,5 grammaa. Tarjolla on ainoastaan yksi väriversio, joka on valkoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Earbuds 3i -kuulokkeiden äänenlaadusta on vastaamassa 10 millimetrin dynaamiset elementit. Honor kuvailee äänenlaatua ”poikkeuksellisen puhtaaksi”, jonka luvataan olevan yksityiskohtainen ja täyteläinen. Honor on toteuttanut myös taajuuskorjaimeen erilaisia tiloja, joilla voidaan painottaa bassoa, klassista ääntä, laulua tai diskanttia.

Kuulokkeissa on tuki myös aktiiviselle melunvaimennukselle aina 32 desibeliin asti. Tuettuna on myös läpikuuluvuustila, joka helpottaa ympäristön äänien kuulemista kuulokkeiden läpi. Kuulokkeet osaavat myös suodattaa melua puheluiden aikana, jotta puhe toistuisi paremmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Earbuds 3i -kuulokkeissa on Bluetooth 5.2 -yhteys ja tuettuna on samanaikainen yhteys kahteen laitteeseen. Honor on toteuttanut myös matalan viiveen tilan, joka on suunnattu erityisesti pelikäyttöön. Kuulokkeissa itsessään on eleohjaus, jolla voidaan hallita musiikkia sekä melunvaimennustiloja.

Honor kertoo akunkeston olevan 32 tuntia latauskotelon kanssa. Kuulokkeiden oma akunkesto on 7,5 tuntia melunvaimennuksella sekä 10 tuntia ilman melunvaimennusta. Kuulokkeiden akku on kooltaan 55 milliampeerituntia ja latauskotelossa on 410 milliampeeritunnin akku. Lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet voidaan yhdistää Honor AI Space -sovellukseen, josta voidaan hallita tarvittavia ominaisuuksia tai päivittää kuulokkeiden ohjelmisto.

Kiinassa Honor on ilmoittanut Earbuds 3i -kuulokkeiden hinnaksi 449 juania, joka vastaa noin 61 euroa. Toistaiseksi Honor ei ole kertonut aikeista julkaista kuulokkeista globaalisti.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor