HonorYleinen

Honor paljasti: Uusi Honor Pad V8 Pro -tabletti julkaistaan joulukuussa – varusteltu MagicOS 7.0 -ohjelmistolla

Honor Pad V8 Pro

Honor julkaisi tänään Honor 80 -sarjan puhelimet sekä uuden taittuvanäyttöisen Honor Magic Vs -puhelimen. Samalla nähtiin myös uudet Honor Earbuds 3i -kuulokkeet. Honor on vahvistanut jatkavansa julkaisuja joulukuussa, jolloin julkaistaan vuorostaan Honor Pad V8 Pro -tabletti.

Uudesta Honor Pad V8 Pro -tabletista ei ole vielä kerrottu paljoa, mutta kyseessä luvataan olevan ensimmäinen tablettilaite uudella MagicOS 7.0 -ohjelmistolla. Tabletti tarjoaa uuden ohjelmiston mukana tuomat eri alustojen sekä laitteiden yhteistoiminnot. Tabletilla voidaan jakaa näppäimistö ja hiiri, joita voidaan käyttää esimerkiksi puhelimen tai tietokoneen kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Pad V8 Pro -tabletin mainostetaan olevan vallankumouksellinen laite tuottavuuden ja tehokkuuden parantamiseen. Honorin julkaisemalta videolta paljastuu tabletin saavan suuren 12,1 tuuman näytön, yhden kameran takaosaansa sekä tuen näppäimistölle. Tuettuna näyttää olevan myös kosketusnäyttökynä. Videolla tabletti nähdään kolmessa värissä, jotka ovat musta, sininen sekä nahkapintainen oranssi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin voidaan olettaa olevan teknisesti kyvykäs, vaikka tarkkoja teknisiä tietoja ei ole vahvistettu. Tabletin edeltäjämallissa, eli Honor Pad V7 Pro -tabletissa oli muun muassa MediaTekin kehittämä Kompanio 1300T -järjestelmäpiiri. Tabletissa nähtiin lisäksi 11 tuuman 120 hertsin näyttö, 7250 milliampeeritunnin akku sekä 13 megapikselin kamera.

Tarkat tiedot tulevasta Honor Pad V8 Pro -tabletista saadaan viimeistään julkaisun aikana joulukuussa. Honor on viime aikoina laajentanut tablettikategoriaan myös globaaleilla markkinoilla, joten tabletin julkaisua voidaan odottaa myös globaalisti. Aikaisemmin on esitelty jo Honor Pad 8-, Honor Pad X8- ja Honor Pad X8 Lite -tabletit.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor