HonorYleinen

Honor ilmoitti IMAX Enhanced -kumppanuudesta – Honor Magic 3 saa kehittyneitä video-ominaisuuksia

Honor tulee julkaisemaan myöhemmin tällä viikolla 12. elokuuta uudet Magic 3 -sarjan huippupuhelimet, joista on kerrottu viimeisen viikon aikana pieniä yksityiskohtia jo etukäteen. Tänään Honor on ilmoittanut IMAX Enhanced -kumppanuudesta.

IMAX Enhanced on syntynyt korkean resoluution kameroista, elokuvaformaateista, elokuvaprojektoreista ja teatterista tutun IMAX:n ja amerikkalaisen audioyhtiön DTS:n yhteistyönä. Enhanced-projektin tavoitteena on tuoda IMAX-ominaisuuksia osaksi kuluttajien olohuoneita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tähän mennessä IMAX Enhanced on ollut saatavilla vain rajoitetulle määrälle televisioita, projektoreita ja AVR-laitteita. Sen pitäisi mahdollistaa 4K HDR -sisällön toistaminen DTS-äänellä HDR10+ -näytöillä. Tämä voisi tarkoittaa, että Honor Magic 3 on ensimmäinen älypuhelin, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen. Koska Honor ilmoitti ominaisuuden olevan vahvasti liitoksissa kameraan, niin Magic 3 -puhelimet pystyvät todennäköisesti kuvaamaan laadukasta videota ja toistamaan niitä näytöllä kehittyneillä ominaisuuksilla.

Honor on aikaisemmin kertonut Magic 3 -puhelimien saavan muun muassa Qualcommin uuden Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiirin. Lisäksi puhelimissa on vahvistettu olevan auringonlaskun inspiroima värimaailma sekä vedenkestävä rakenne. Vuotokuvissa puhelimen takaosasta on paljastunut myös viisi kamerasensoria, joten Magic 3 -puhelimissa on panostettu suuresti kameroihin.

Honor tulee esittelemään Magic 3 -puhelimet torstaina, joten kovin kauaa loppujakin tietoja laitteista ei tarvitse enää odottaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor