HonorYleinen

Honor kertoi ensi viikolla julkaistavien Magic 3 -puhelimien olevan vedenkestäviä

Honor Magic 3 -sarjan uuden huippupuhelimet tullaan julkaisemaan ensi viikolla 12. elokuuta järjestettävässä globaalissa julkaisutilaisuudessa. Huaweista itsenäiseksi toimijakseen irtautunut Honor on kertonut uutuuspuhelimista jo ennen julkaisua joitakin yksityiskohtia, mutta tänään on vahvistettu laitteiden kestävän vettä.

Weibo-palvelussa Honor on julkaissut videoita, joissa vihjataan Honor Magic 3 -sarjan kestävän vettä. Videoilla Magic 3 -puhelin on kauttaaltaan veden peittämänä, joten puhelimiin voidaan olettaa tulevan IP68-luokitus. Toistaiseksi missään Honor-puhelimessa ei ole aikaisemmin ollut vedenkestävää rakennetta tai virallista IP-luokitusta, joten Magic 3 -puhelimet ovat todennäköisesti ensimmäiset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

IP68-luokitus on lähes vaadittava ominaisuus huippuluokan älypuhelimissa, eikä ole ihme sen olevan tulossa Magic 3 -puhelimiin. Honor on aikaisemmin ollut tunnettu edullisemmista ja nuorille suunnatuista puhelimistaan, mutta nyt Honor pyrkii ottamaan Huawein paikan myöskin todellisien lippulaivapuhelimien kategoriassa. Tämä tarkoittaa myös, että tulevien huippupuhelimien pitää olla teknisesti ja rakenteeltaan varusteltuna alan parhaimmilla ratkaisuilla.

Eilen Honor kertoi Magic 3 -puhelimen olevan ”viilein Snapdragon 888 -puhelin”, jolla on viitattu tulevien puhelimien suorituskyvyn ja jäähdytyksen tasapainoon. Honor ja Qualcomm ovat vahvistaneet jo aikaisemmin Magic 3 -sarjan puhelimissa olevan tuorein Snapdragon 888 Plus -järjestelmäpiiri, joka on hieman tehokkaampi kuin monissa tämän vuoden huippupuhelimissa nähty Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen odotetaan myös huippuluokan kameroita, joita saattaa löytyä takaosasta jopa viisi kappaletta. Laitteiden näytön tiedetään olevan reunoilta selvästi kaartuva ja näytössä pitäisi olla kahta etukameraa varten tehty reikä.

Laitteiden muotoilun kerrotaan saaneensa inspiraationsa Magic Hour (tai Golden Hour) -käsitteestä, eli suomeksi kyseessä on kultainen tunti. Kultainen tunti tunnetaan valokuvaus- ja videomaailmassa parhaana ajankohtana ottaa kuvia. 15-20 minuutin aikana ennen auringonlaskua ja auringonnousun jälkeen, kun aurinko on -6° ja -4° horisontin yläpuolella, taivaalla on vaaleanpunainen sävy. Honor on vahvistanut puhelimien olevan tulossa tarjolle kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen Blue Hour sekä kultainen Golden Hour.

Honorin tuoreimmat teaser-videot Magic 3 -puhelimien vedenkestävyydestä voi katsoa alapuolelta.

Lähde: Weibo (Honor, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor