OnePlusYleinen

OnePlus Watch -älykellon Harry Potter -erikoisversio julkaistaan pian – tällaisia erikoisuuksia siihen on luvassa

OnePlussan ensimmäinen älykello OnePlus Watch julkaistiin jo maaliskuussa, eikä kellon alkutaival ole ollut kovinkaan erikoinen. OnePlus toi laitteen myyntiin keskeneräisenä, mutta viimeisimmät päivitykset ovat parantaneet ominaisuuksia pikkuhiljaa. OnePlus Watchista on huhuttu uutta Harry Potter -erikoisversiota, josta on nyt saatu kuulla hieman enemmän.

Lähteiden mukaan OnePlus aikoo julkaista OnePlus Watch Harry Potter -erikoisversion ainakin Intian markkinoilla tulevien viikkojen aikana. Erikoisversiossa pitäisi olla uusi värimaailma sekä kustomoituja teemoja. OnePlus on suunnitellut myöskin kuusi uutta kellotaulua, jotka ovat nimiltään Hogwarts, Hogwarts Seal, Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff ja Ravenclaw.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Erikoisversion uudet kellotaulut.

Harry Potter -version ainoat uudistukset odotetaan olevan väreissä ja teemoissa, mutta tekniset ominaisuudet pysyvät ennallaan perusmallin kanssa. OnePlus Watch tarjoaa tällä hetkellä 1,39 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, sykemittarin, unen seurannan, yli 100 urheilutilaa, IP68-luokituksen sekä 402 milliampeeritunnin akun.

Toistaiseksi OnePlus Watch Harry Potter -erikoisversion hintaa tai saatavuutta ei ole tiedossa, eikä myöskään ole tietoa OnePlussan suunnitelmista julkaista erikoisversiota globaalisti. OnePlus on aikaisemmin jo Kiinassa esitellyt älykellostaan Cyberpunk 2077 -erikoisversion ja tuonut hyvin rajallisesti myyntiin Cobalt-erikoisversiota. SuomiMobiilissa OnePlus Watchin perusversio on testattu jo aikaisemmin, ja kattavan arvostelun voi lukea tämän linkin takaa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus