HonorYleinen

Honor julkaisi oman terveyssovelluksensa – Honor Health nyt ladattavissa älykellojen kaveriksi

Honor Health

Honor laajentaa omaa ekosysteemiään globaaleilla markkinoilla julkaisemalla tärkeitä sovelluksia. Aikaisemmin raportoimme Honorin tuoneen ladattavaksi oman AI Space -sovelluksen kuulokkeita ja IoT-laitteita varten, mutta nyt ladattavaksi on tullut myös Honorin oma terveyssovellus, Honor Health.

Uudistukset ekosysteemissä ovat olleet odotettavissa, sillä Huaweista irtautunut Honor on asteittain pyrkinyt pääsemään kokonaan eroon Huaweista. Aikaisemmin Honorin kuulokkeet, älykellot ja aktiivisuusrannekkeet on ollut mahdollista liittää osaksi Huawei Health- tai AI Life -sovelluksia, mutta nyt Honor Health ja Honor AI Space ovat suorat korvaajat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Health tarjoaa monet samat ominaisuudet ja toiminnot kuin aikaisemmin käytössä ollut Huawein sovellus, mutta myös eroavaisuuksia on tarjolla. Sovellus kerää älykelloista tiedot kätevästi yhteen paikkaan, josta käyttäjät voivat tarkastella esimerkiksi liikuntatietoja, sykettä, unta ja monia muita asioita.

Sovellukseen on mahdollista yhdistää Honor-brändin älykelloja sekä aktiivisuusrannekkeita. Sovellus löytää esimerkiksi Honor Band 6 -aktiivisuusrannekkeen sekä vielä Huawein alaisuudessa valmistetun Magic Watch 2 -älykellon. Jatkossa Honor Health on myös uusien tuotteiden kumppanisovellus, sillä myöhemmin tänä vuonna myyntiin tuodaan esimerkiksi helmikuun lopulla globaalisti julkaistu Honor Watch GS 3.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi on hyvä huomata, että Honor Health -sovellus on edelleen beetaversio, eli siinä saattaa olla ongelmia ja bugeja. Sovelluksen pystyy kuitenkin nyt kuka tahansa lataamaan Google Play -sovelluskaupasta. Honor Health ei ole enää millään tavalla yhteydessä Huaweihin, joten esimerkiksi Huawei Health -sovelluksesta ei pysty tuomaan vanhoja tietoja osaksi uutta sovellusta.

Aikaisemmin ladattavaksi tuodun Honor AI Space -sovelluksen avulla käyttäjät pystyvät yhdistämään myös esimerkiksi Honor-kuulokkeita osaksi ekosysteemiä. Tarkemmin Honor AI Space -sovellukseen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Google Play

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor