HonorYleinen

Honor julkaisi tarkkoja kuvia pian esiteltävästä Watch GS 3 -älykellostaan – näin tyylikäs älykello on tulossa

Honor kertoi jo elokuun alussa suunnittelevansa uuden Honor Watch GS 3 -älykellon julkaisua ainakin Kiinassa, mutta yleisesti Honorin puettavat laitteet ovat olleet saatavilla myös globaalisti. Puhelimesta julkaistiin jo elokuun alussa muutamia kuvia ja tietoja, mutta nyt Honor on julkaissut monta uutta markkinointikuvaa, jotka paljastavat hyvin tyylikkään viimeistelyn.

Tulevasta Honor Watch GS 3 -älykellosta on tulossa aluksi ainakin kaksi eri versiota, joista toinen on urheilullisempi musta versio silikonirannekkeella, kun toisessa on hyvin elegantti kultainen viimeistely nahkarannekkeella. Kellosta on kerrottu tulevan myös tarjolle kolmas väriversio, joka on hopea ja varusteltu sinisellä nahkarannekkeella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellon muotoilun keskiössä on pyöreä kellotaulu ja kellossa on kuvien perusteella kaksi painiketta oikeassa reunassa. Älykellon näyttöä on suojaamassa huolellisesti viimeistelty reunoilta kaartuva näyttölasi ja kellon rakenne on kaikissa väriversioissa kiiltäväpintainen. Kovin paljoa muuta nyt julkaistut kuvat eivät paljasta, mutta kyseessä pitäisi olla erittäin tyylikäs älykello.

Aikaisemmin Honor on kertonut tulevassa Honor Watch GS 3 -älykellossa olevan alan johtava sykemittausratkaisu, jota kutsutaan ”8-kanavaiseksi sykemittaukseksi”. Sykemittauksen pitäisi olla erittäin tarkka ja mukana on myös AI-tekniikkaa tarkemman ja nopeamman mittauksen saavuttamiseksi. Valitettavasti juurikaan muuta älykellosta ei vielä ole paljastettu.

Honor on aikaisemmin vahvistanut tuovansa Watch GS 3 -älykellon saataville myöhemmin tänä vuonna, mutta massatuotantoa ei vielä ole aloitettu, eikä myöskään tarkkaa julkaisuajankohtaa ole tiedossa. Todennäköisesti Honor julkaisee älykellon aluksi Kiinassa, jonka jälkeen se nähdään myynnissä myös globaalisti.

Lähde: Weibo (Honor, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor