AppleYleinen

Onko iPhone 12- tai iPhone 12 Pro -puhelimesi kuulokkeessa ongelmia puhelun aikana? Apple korjaa puhelimen nyt ilmaiseksi

Apple iPhone 12 Pro ja iPhone 12.

Apple on kertonut käynnistävänsä huolto-ohjelman iPhone 12- ja iPhone 12 Pro -puhelimien omistajille. Apple on myöntänyt ongelmat puheluihin käytettävän kuulokkeen toimivuudessa, jonka takia ongelma korjataan myös varsinaisen takuuajan jälkeen. Applen mukaan iPhone 12 mini tai iPhone 12 Pro Max eivät kuulut huolto-ohjelman piiriin, sillä niissä ei ole havaittu ongelmia.

Apple on vahvistanut, että pieni osa 6,1 tuuman näytöllä varustelluista iPhone 12 -puhelimista kärsii ongelmista puheluihin käytettävän kuulokkeen kanssa. Apple tulee korjaamaan kyseiset yksilöt ilmaiseksi vaihtamalla kuulokkeen uuteen. Applen mukaan ongelmaa on havaittu iPhone 12- ja iPhone 12 Pro -puhelimissa, jotka on valmistettu lokakuun 2020 ja huhtikuun 2021 välillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos puhelimen kaiuttimesta ei kuulu ääntä puhelun aikana, niin silloin puhelin on oikeutettu ilmaiseen huolto-ohjelmaan. Ongelmasta kärsivien kuluttajien täytyy olla yhteydessä Applen tukeen tai valtuutettuun palveluntarjoajaan, josta tarkemmat ohjeet löytyvät Applen sivuilta tämän linkin takaa.

Apple neuvoo käyttäjiä varmuuskopioimaan tiedot joko iCloudiin tai tietokoneelle ennen huoltamista. Lisäksi Apple ei tule korjaamaan ongelmaa, jos puhelimessa on jo entuudestaan vaurioitunut näyttö, vaan vaatii näytön olevan korjattu ennen kuin kuuloke korjataan. Apple on kertonut huolto-ohjelman olevan käytettävissä Euroopassa ostetuissa puhelimissa myös muissa Euroopan maissa.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple