QualcommYleinen

Nyt se on varmaa: Uusi huippuluokan Snapdragon-järjestelmäpiiri esitellään Snapdragon Summit -tapahtumassa jo marraskuussa

Snapdragon Summit 2022

Qualcomm on vahvistanut järjestävänsä vuotuisen Snapdragon Summit -tapahtuman tänä vuonna normaalia aikaisemmin. Yleensä tapahtuma on järjestetty joulukuun alussa, mutta nyt se on jo marraskuun puolivälissä.

Snapdragon Summit on tuttuun tapaan Havaijilla ja päivämäärät ovat sitä varten 15.–17. marraskuuta. Kolmen päivän mittaisessa tapahtumassa Qualcommin odotetaan esittelevän ja demonstroivan uusimpia Snapdragon-tuoteperheen innovaatioita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo vuosia Qualcomm on julkaissut tilaisuudessa seuraavan sukupolven lippulaivapuhelimiin suunnatun Snapdragon 8 -sarjan järjestelmäpiirin, eikä tämänkään vuoden odoteta olevan poikkeus. Odotuksissa on uusi Snapdragon 8 Gen 2, joka on seuraaja vasta alkukesästä julkaistulle Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirille. Tilaisuudessa nähdään todennäköisesti myös muita uusia järjestelmäpiirejä.

Qualcomm ei ole suoraan kertonut, miksi Snapdragon Summit on tänä vuonna normaalia aikaisemmin. Todennäköisesti sillä on jotain tekemistä Kiinan älypuhelinmarkkinoiden kanssa. Julkaisemalla uuden järjestelmäpiirin aikaisemmin, pystyvät kiinalaisvalmistajat tuomaan enemmän laitteita saataville jo Kiinan uudeksi vuodeksi, jolloin myynti on kovaa.

Lähde: Qualcomm

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Qualcomm