HonorYleinen

Honorilta tulossa myös uusi Honor Play 5T Pro – kuvat ja tekniset tiedot paljastuivat

Honor Play 5T Pro

Honor tulee esittelemään 12. elokuuta erityisesti Magic 3 -sarjan huippupuhelimet, mutta myös Honor V7 Pro -tabletin. Lisäksi Honor vahvisti tänään julkaisevansa myös Honor X20 -puhelimen samassa tilaisuudessa, mutta myös yksi muu uutuuspuhelin on tulossa. 91mobiles.com-sivusto on saanut käsiinsä kuvia ja tietoja Honor Play 5T Pro -mallista.

Kuvissa Honor Play 5T Pro on esillä kahdessa väriversiossa, jotka ovat hopea ja musta. Puhelimen etuosassa on varsin suuri näyttöpaneeli ohuilla kehyksillä varusteltuna. Etuosassa on lisäksi etukameraa varten tehty keskitetty reikä. Honor Play 5T Pron takaosassa on esillä lisäksi laatikkomainen kamera-alue, jossa on kaksi kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kuvien perusteella Honor on sijoittanut sormenjälkilukijan laitteen oikeaan kylkeen virtapainikkeen yhteyteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Honor Play 5T Prossa olisi 6,6 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jonka tarkkuus yltää Full HD+ -tasolle. Tehoista pitäisi vastata MediaTekin kehittämä Helio G80, joten laite ei tarjoa 5G-yhteyksiä. Puhelimeen on odotettu 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa, mutta muistikorttipaikasta ei vielä ole tietoa.

Honor Play 5T Pron takaosan kamera koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, jonka rinnalla on 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosan kameran pitäisi olla 16 megapikselin tasoinen. Akunkesto on 4000 milliampeeritunnin akun varassa ja se tukee 22 watin pikalatausta. Käyttöjärjestelmänä on Googlen tällä hetkellä tuorein Android 11, jonka päällä hyrrää Honorin oma Magic UI 4.0 -käyttöliittymä. Puhelimessa pitäisi olla myös USB-C-liitin, kuulokeliitin sekä Bluetooth 5.1 -yhteys.

Toistaiseksi ei ole varmaa, aikooko Honor esitellä Play 5T Pro -puhelimen 12. elokuuta yhdessä muiden uutuuksien kanssa. Puhelinta ei todennäköisesti jouduta odottamaan kovin pitkään, mutta luultavasti kyseessä on vain Kiinan markkinoille suunnattu laite.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor