HonorSponsoroitu

HONOR Magic V2 on vallankumouksellinen kaveri – Näillä ominaisuuksilla taittuvanäyttöinen puhelin helpottaa työtä ja arkea

Honor Magic V2:n taittuvan toteutuksen mukanaan tuomat hyödyt tehostavat Pekko Honkasalon työskentelyä.

Honor Magic V2 on älypuhelin, joka tuo mukanaan huipputason tekniikoita ja monipuolisuutta niin työ- kuin vapaa-ajan tarpeisiin. Magic V2 mullistaa perinteisen puhelinkokemuksen taittuvanäyttöisellä toteutuksellaan, sillä suuri näyttö avaa täysin uusia mahdollisuuksia. Pekko Honkasalo Honorilta vinkkaa myös muutamia mieluisia toimintoja, joita Honor Magic V2 tarjoaa.

Puhelin tehostaa työskentelyä lukuisien moniajotoimintojen sekä laajemman näkymän ansiosta, joka on mahdollista kookkaan 7,92 tuuman OLED-näytön ansiosta. Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin upean suorituskyvyn ansiosta tehtävät eivät jää tekemättä, ja 50 megapikselin kolmoiskameralla taltioi helposti tärkeimmät hetket. Honor Magic V2 tuo mukanaan myös suuren 5000 milliampeeritunnin pii-hiiliakun, jota voidaan ladata 66 watin tehoisella pikalatauksella.

Honor Magic V2 on saatavilla Suomessa 1999 euron suositushintaan 16 + 512 gigatavun muistiversiossa. Värivaihtoehtoja on yksi, joka näyttävällä vegaaninahkaisella viimeistelyllä varusteltu perinteinen musta. Puhelin on saatavilla Elisalta, DNA:lta, Telialta, Powerilta, Verkkokauppa.comilta, Veikon Koneelta sekä Gigantilta.

Osta HONOR Magic V2 täältä! 

HONOR Magic V2 on loistava laite tuottavuuden parantamiseksi

Honor Magic V2 on erinomainen työväline tuottavuuden lisäämiseksi työasioissa, mutta suuri näyttö mahdollistaa myös aikaisempaa paremman viihdekokemuksen. Siinä missä perinteisellä älypuhelimella näkee pääasiassa vain yhden asian kerrallaan ja joutuu vaihtelemaan sovelluksesta toiseen, niin Magic V2:n kohdalla tämä voidaan unohtaa.

Puhelimeen sisäänrakennettu kahden sovelluksen jaettu näkymä mahdollistaa sisänäytöllä kahden sovelluksen käyttämisen rinnakkain luonnollisessa koossa. Jaetun näkymän ansiosta voi tehostaa työskentelyä avaamalla esimerkiksi palaverin toiseen reunaan ja muistiinpanosovelluksen toiseen reunaan. Tai esimerkiksi illalla kotona näytöllä voi selata TikTokia samaan aikaan, kun viestittelee ystävien kanssa.

Kahden sovelluksen samanaikainen käyttäminen tuo mukanaan myös muita käteviä toimintoja. Esimerkiksi galleria-sovelluksesta voi helposti raahata kuvan sähköpostiin, jolloin välistä jää monta turhaa prosessia pois käytön helpottamiseksi. Samaan aikaan voi myös avata kolmannen sovelluksen kelluvaksi ikkunaksi, joten Magic V2:n käytössä vain mielikuvitus on rajana. Honorin tavoitteena on ollut tehdä kokemuksesta mahdollisimman ihmiskeskeinen ja helposti ymmärrettävä.

Suuri taittuva näyttö mahdollistaa myös aikaisempaa laajemman näkymän monille sovelluksille tehostaen niiden käyttöä. Android-käyttöjärjestelmällä monet tunnetut sovellukset tukevat laajennettua näkymää, jolloin sovellus tarjoaa enemmän tietoa yhdessä näkymässä kuin koskaan aikaisemmin.

Olipa kyse sitten työsähköpostin hallinnasta Outlookilla, yrityksen käyttämän workspace-sovelluksen käytöstä tai musiikin kuuntelusta Spotifyn avulla, Magic V2:n suurella näytöllä kokemuksesta saadaan kaikki hyöty irti. Jatkuvasti laajeneva tuettujen sovellusten valikoima takaa, että vaikeiden ja monipuolisien tehtävien suorittaminen yhdestä laitteesta käsin on yksinkertaisempaa kuin aikaisemmin.

Honor Magic V2 osaa myös erottaa työn ja vapaa-ajan erinomaisesti uuden rinnakkaistilan avustuksella. Rinnakkaistila saadaan yksinkertaisesti auki levittämällä kahta sormea erilleen aloitusnäytössä. Rinnakkaistilalla saadaan luotua itsenäinen tila, jonne voidaan piilottaa esimerkiksi työhön liittyvät valokuvat, videot, tiedostot ja sovellukset.

“Asettamalla Rinnakkaistilaan pin-koodin tai sormenjälkitunnisteen, pysyvät sinne siirretyt kuvat ja tiedostot piilossa pääkäyttäjän näkymästä. Samoin Rinnakkaistilassa voi pitää sovelluksia, joiden ilmoitukset voidaan kytkeä pois päätilasta. Puhelin edellyttää toista kirjautumista, vaikka pääkäyttäjätila olisikin kirjautuneena. Rinnakkaistilaa voi myös ajaa kuten kelluvaa sovellusikkunaa, joten tarvittaessa molemmat työtilat voivat olla näytöllä auki samanaikaisesti”, Pekko vinkkaa.

Tiedot ja sovellukset, jotka on siirretty rinnakkaistilaan eivät ole esillä päätilassa. Lisäksi ne ovat ainoastaan käytettävissä rinnakkaistilassa, joten tiedot ovat hyvässä turvassa MagicGuard-turvaominaisuuden ansiosta. Rinnakkaistila on aina koodin tai biometrisen tunnistuksen takana, joten sinne ei helposti ulkopuoliset pääse. Ominaisuus on kätevä, jos haluaa erottaa työasiat vapaa-ajasta tai haluaa piilottaa muita arkaluonteisia asioita.

Honor Magic V2 on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin käyttäjien monipuolisiin tarpeisiin tarjoamalla tehokasta ja joustavaa työskentelyä. Rinnakkaistila, jaettu näyttö sekä laajemman näkymän sovellukset ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten Magic V2 tehostaa työntekoa ja parantaa käyttäjäkokemusta. Honor Magic V2 voi korvata tietokoneen, ja onkin loistava työväline niin liikkeellä ollessa kuin toimistollakin. Honor on suunnitellut uutuuspuhelimen auttamaan käyttäjiään saavuttamaan enemmän.

Taittuva toteutus tarjoaa uusia mahdollisuuksia

Ohjelmistoon tehtyjen käyttöä rikastuttavien ominaisuuksien ohella Magic V2 tuo mukanaan myös erinomaisia ratkaisuja tekniikassa sekä höydyllisiä ominaisuuksia taittuvan rakenteen myötä. Puhelin muuntuu esimerkiksi pc-tietokoneista tuttuun työpöytänäkymään, kun se yhdistetään USB-C > HDMI -johdolla suurempaan näyttöön.

Vaikka Magic V2 tuo suuren näyttönsä myötä jo itsessään paljon lisää työtilaa, niin erillisen työpöytätilan avulla voidaan tehostaa työskentelyä esimerkiksi työreissulla. Lisäksi puhelimen isoa näyttöpaneelia voidaan käyttää huomattavasti parempana hiirialustana kuin tavanomaisen puhelimen näyttöä.

“Käytettäessä työpöytänäkymää esimerkiksi esityksen projisointiin videotykillä tai isolla näytöllä, voidaan puhelimen ilmoitukset piilottaa pienellä vaivalla projisoinnin pika-asetuksista, jolloin häiriötekijöitä on vähemmän. Työpöytätilaa ja perinteisempää puhelimen näytön peilausta voi hyödyntää myös langattomasti, esimerkiksi Miracastia tukevissa näyttölaitteissa!”, neuvoo Pekko.

Honor on vienyt puheluissa yksityisyyttä uudelle tasolle Magic V2:n AI-tietosuojapuhelu 2.0 -ominaisuuden myötä. Puhelimessa puhuttaessa ei tarvitse huolestua puheluiden kuulumisesta muille esimerkiksi pienessä hississä tai hiljaisissa tiloissa. AI-tietosuojapuhelu vähentää tätä huolta ja estää salakuuntelun. Puhelun äänenvoimakkuus adaptoituu älykkäästi ympäröivään meteliin poistaen äänen vuotamista ympäristöön pitäen puhelun kuitenkin itselle selkeänä.

Honor Magic V2:n taitettava toteutus mahdollistaa ainutlaatuisen kokemuksen muun muassa videopalavereissa. Etukameran ansiosta käyttäjät voivat nähdä kollegoidensa reaktion ja eleet luonnollisesti samalla, kun jakavat näytöllä olevia tietoja tai esityksiä. Tämä luo todentuntuisen yhteydenpidon, joka parantaa vuorovaikutusta ja yhteistyötä etätyöskentelytilanteissa.

Taittuva toteutus vie myös kuvaamisen uudelle tasolle tarjoamalla etunäytön näkymän kuvia ottaessa. Käyttäjät voivat nähdä kuvan esikatselun reaaliajassa ulkopuolen näytöltä, joka mahdollistaa kuvattavan henkilön nähdä itsensä tehden kuvauksesta helpompaa. Magic V2 tarjoaa lisäksi mahdollisuuden kuvata selfieitä takakameroilla hyödyntäen ulkopuolen näytön tarjoamaa esikatselua. Ominaisuuden avulla ei tarvitse karsia kuvien laadusta.

Lisäksi esikatseluruutu on käytettävissä kuvattaessa isommalta näytöltä, mikä helpottaa kuvien tarkastelua ja muokkaamista heti otoksen jälkeen. Tämä ominaisuus varmistaa käyttäjille, että jokainen kuva on täydellinen.

Magic V2:n kameroissa ei ole säästelty, sillä mukana on Honorin huipputason innovaatiot. Takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu optisesti vakautetusta ja valovoimaisesta 50 megapikselin pääkamerasta, 50 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 20 megapikselin telekamerasta. Paketin kruunaa vielä kaksi erillistä 16 megapikselin tasoista selfiekameraa.

“Valokuvaten on helppo taltioida erilaisia nimilistoja, osoitteita ja muuta muistettavaa. Avattuasi kuvan galleriassa, voit painaa kuvan päällä pitkään ja valita kuvasta tekstiä. Tämän saa kopioitua ja vietyä muihin sovelluksiin vaivatta!”, vinkkaa Pekko.

Ohut ja kestävä puhelin pysyy arjessa mukana

Honor Magic V2 kulkee mukana helposti kompaktin toteutuksen ansiosta. Puhelin on suljettuna ainoastaan 9,9 millimetriä paksu ja avattuna 4,7 millimetriä. Kyseessä on markkinoiden ohuin taittuvanäyttöinen puhelin, eikä paksuutta ole yhtään sen enempää kuin perinteisilläkään älypuhelimilla. Kyseessä on myös hyvin kevyt laite kokoluokassaan; vain 231 grammaa.

Myöskään kestävyyttä ei puhelimesta puutu, sillä Magic V2 on valmistettu laadukkaasta alumiinista ja se on viimeistelty pehmeällä vegaaninahalla. Nahkan ansiosta puhelimesta saa erinomaisen pidon ja se tuo mukanaan premium-tuntumaa. Näyttö on suojattu toisen sukupolven nanokristallilasilla, joka kestää 10 kertaa paremmin iskuja kuin perinteiset lasit.

“Pudottelua ei tietenkään suositella, vaikka vinkkimieskin sitä on Magic V2:n käytön aikana tehnyt. Tuo kuitenkin mielenrauhaa, kun laite on lujankeveää tekoa!”, iloitsee Pekko.

Honor Magic V2 on kategoriassaan akunkeston kuningas, sillä käytössä on uuden sukupolven 5000 milliampeeritunnin pii-hiiliakku. Uusittu akku sisältää teknologioita, jotka mahdollistavat paremman akunkeston aikaisempaa pienemmässä koossa. Honor Magic V2:n akun paksuus on ainoastaan 2,72 millimetriä.

Lataus on myös huipputasoa, sillä Magic V2:n lataus onnistuu 66 watin tehoisella Honor SuperCharge -pikalatauksella. Puhelin latautuu tyhjästä täyteen selvästi alle tunnissa, ja muutamassa minuutissa saadaan jo useiksi tunneiksi virtaa. Honor on luonut Magic V2:sta siis aktiivisen ihmisen työvälineen, eikä akusta tai latauksesta tarvitse olla huolissaan.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan Honor Magic V2 on vallankumouksellinen työkalu, joka muuttaa tapaa, jolla käytämme älypuhelimia työympäristössä, mutta myös vapaa-ajalla. Puhelimen monipuolisuus ylittää odotukset tarjoten innovatiivisia ratkaisuja, jotka tehostavat työskentelyä ja parantavat käyttäjäkokemusta.

Honor Magic V2 -puhelimeen voi tutustua tarkemmin Honorin tuotesivuilta tämän linkin takaa. 

Honor Magic V2:n tekniset tiedot

 • Ulkonäyttö: 6,43 tuumaa, 2376 x 1060, LTPO OLED, 120 Hz, 2500 nitiä, HDR10+, 20:9
 • Sisänäyttö: 7,92 tuumaa, 2344 x 2156, LTPO OLED, 120 Hz, 1600 nitiä, HDR10+, 9.78:9
 • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 (Adreno 740)
 • RAM-muisti: 16 gigatavua (LPDDR5x)
 • Tallennustila: 512 gigatavua (UFS 4.0)
 • Takakamerat: Kolmoiskamera + LED-salama
  • Pääkamera: 50 megapikseliä (f/1.9, OIS)
  • Ultralaajakulmakamera: 50 megapikseliä (f/2.0)
  • Telekamera: 20 megapikseliä (f/2.4, OIS, 2.5x optinen zoom)
 • Etukamerat: 16 megapikseliä (f/2.2) (ulko- ja sisäpuolella)
 • Akku: 5000 milliampeerituntia (piihiiliakku)
  • Lataus: 66 watin Honor SuperCharge
 • Yhteydet: 5G, Bluetooth 5.3, Wi-Fi 7, USB-C, USB 3.1 Gen 1, NFC, Dual-SIM
 • Käyttöjärjestelmä: Android 13 + MagicOS 7.2
  • Päivityslupaus: 4 vuotta Android-versioita + 5 vuotta tietoturvapäivityksiä
 • Mitat suljettuna: 156,7 x 74,0 x 9,9 mm
 • Mitat avattuna: 156,7 x 145,4 x 4,7 mm
 • Paino: 231 g (nahkaversio)
 • Värit: Musta
SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Honor