MotorolaYleinen

Motorola Moto G84 5G sai Android 14 -päivityksen Suomessa

Motorola Moto G84 5G

Jälleen yksi tuoreimmista Motorolan puhelimista on saanut Android 14 -päivityksen. Tällä kertaa vuorossa on Moto G84 5G, joka on yksi ensimmäisistä Moto G -sarjalaisista saamassa päivitystä. Aikaisemmin Motorola on päivittänyt pääasiassa vain Edge-tuotemallistoa.

Android 14 -päivityksen versionumero on Motorola Moto G84 5G -puhelimelle ”U1TC34.22-64-6”, ja kokoa päivityksellä on 1,86 gigatavun verran. Päivityksen mukana toimitetaan Googlen 1. helmikuuta 2024 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Päivityksen saatavuuden omalle puhelimelle voi käydä tarkistamassa menemällä: Asetukset > Järjestelmäpäivitykset > Tarkista päivitykset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola ei kovinkaan tarkasti erittele, millaisia uudistuksia päivitys tuo mukanaan. Päivityslokissa kerrotaan vain kaksi pääuudistusta, jotka ovat datan jakelun määrittäminen sovelluskohtaisesti sekä Android 14:n uudet kuulo- ja näkötoiminnot.

Android 14 -päivityksen uudistuksiin voi käydä tutustumassa erikseen aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos päivitys ei löydy Moto G84 5G:lle heti, niin odotettavasti sitä jaetaan hieman porrastetusti. Motorolan odotetaan jatkavan samaisen päivityksen jakelun monille muillekin puhelimilleen tulevien viikkojen aikana.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Näköjään Voice over LTE on aina päällä (ei asetusta tai ikonia yläpalkissa). Uutena asetuksena 5G SA (toimiikohan Elisan liittymällä?)

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola