HonorYleinen

Honor haastaa Samsungin: Taittuvanäyttöiset Magic V3- ja Magic Vs3 -puhelimet esitellään 12. heinäkuuta – luvassa myös MagicPad 2 ja MagicBook Art 14

Honor on vahvistanut julkistavansa yhtiön uudet lippulaivatason tuotteet kotimarkkinoillaan Kiinassa 12. heinäkuuta. Julkaisu on heti Samsungin uusien taittuvien Galaxy Z -puhelimien jälkeen, joita odotetaan globaalisti 10. heinäkuuta.

Alle kahden viikon päästä Honor tulee esittelemään peräti kaksi taittuvanäyttöistä puhelinta, jotka ovat Magic V3 sekä Magic Vs3. Näiden rinnalla nähdään uusi lippulaivatason MagicPad 2 -tabletti sekä uusi MagicBook Art 14 -läppäri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisemmin Honor on kertonut vievänsä Magic V3 -puhelimen kanssa taittuvien puhelimien ohutta rakennetta selvästi eteenpäin. Viime vuoden Magic V2 on edelleen maailman ohuin taittuva puhelin 9,9 mm paksuudella, ja nähtävästi Magic V3 on vieläkin ohuempi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen tullaan saamaan myös Honorin hiljattain julkaisema AI-avusteinen silmien suojaus likinäöltä. Sama ominaisuus pitäisi löytyä myös MagicPad 2 -tabletista. Huhujen mukaan Honor tulee hyödyntämään uudessa Magic V3 -puhelimessa Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiriä, siinä olisi tuki 5.5G-verkoille, satelliittiyhteyksille sekä 66 watin tehoiselle pikalataukselle.

Muista tulevista tuotteista ei toistaiseksi ole tarkempia yksityiskohtia olemassa. MagicBook Art 14 -läppäristä ja MagicPad 2 -tabletista Honor on jakanut alapuolella olevat kuvat.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor