HonorYleinen

Nyt käynnistyivät myös Honorin Android 13 -päivitykset! Honor Magic4 Prolle saatavilla MagicOS 7.1 -päivitys Suomessa

Honor Magic 4 Pro

Honor on vihdoin saanut Android 13 -päivitykset käyntiin globaaleilla markkinoilla. Honor Magic4 Pro on ensimmäinen puhelin, jolle Googlen tuorein päivitys on tuotu tarjolle myös Suomessa. Honorin tavoitteena oli tuoda päivitys saatavilla vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana, mutta siihen ei aivan päästy.

Android 13 -käyttöjärjestelmään perustuva MagicOS 7.1 -päivitys on nyt ladattavissa Magic4 Pro -puhelimelle myös Suomessa. Päivityksellä on kokoa 3,02 gigatavua ja sen mukana toimitetaan Googlen maaliskuussa 2023 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Päivityksen saatavuuden omalle puhelimelle voi käydä tarkistamassa menemällä: Asetukset > Järjestelmä ja päivitykset > Ohjelmistopäivitys > Etsi päivityksiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor on piilottanut puhtaan Androidin kokonaan oman käyttöliittymänsä alle, ja MagicOS 7.1 muistuttaa edelleen vahvasti Huawein ajoilta tuttua käyttöliittymäkokemusta. MagicOS 7.1:n on luvattu parantavan erityisesti laitteiden yhteen liitettävyyttä ja toimintaa. Tarkemmat tiedot MagicOS 7:n uudistuksista voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Mukana on myös monia Android 13:n oletusuudistuksia. Yksi tärkeistä ominaisuuksista on myös tiettyjen kielien määrittäminen sovelluksille. Android 13 -päivityksen jälkeen sovellukset joutuvat erikseen pyytämään käyttäjää sallimaan ilmoituksien lähetys. Aikaisemmin ilmoituksien lähetys oli oletusarvoisesti käytössä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google on vienyt myös yksityisyyttä selvästi parempaan suuntaan. Android 13:n jälkeen käyttäjien ei tarvitse antaa sovelluksille lupaa käyttää koko mediakirjastoa vain yhden kohteen jakamista varten. Google kertoo myös leikepöydän historian tyhjentyvän automaattisesti jonkin ajan kuluttua, jos käyttäjä kopioi arkaluontoisia tietoja, kuten sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita tai salasanoja.

Tarkemmat tiedot Android 13 -päivityksestä löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honorin ilmoittama muutosloki:

Al-palvelut

  • Pelien hallinta: Voit vastata nopeasti viesteihin ja tarkistaa ajan, akun varauksen ja suorittimen kelluvasta ikkunasta. Kun tämä toiminto on käytössä, se pystyy optimoimaan järjestelmäresurssit puolestasi automaattisesti, kun pelaat pelejä. Se voi myös estää tahattomat kosketukset ja estää tekstiviestien ja ilmoitusten muistutukset, jolloin saat hyvän pelaamiskokemuksen.
  • HONOR Health: Se on optimoinut liittymän visuaalisen käyttökokemuksen ja ottanut käyttöön uusia, ammattimaisia harjoituskursseja, joiden tavoitteena on toimia HONORin puettavien älylaitteiden kanssa ja tarjota sinulle älykkäämmät ja kattavammat terveyspalvelut.

Tietosuoja ja turvallisuus

  • Salasanaholvi: Se on parantanut laitteiden välisen tietojen synkronoinnin turvallisuuden saman HONOR ID:n ja päästä päähän -salauksen avulla, jotta tietosuojasi ja arkaluontoiset tietosi voidaan turvata.

Helppokäyttötoiminnot

  • Fontin säätö: Voit säätää fontin lihavointia vapaasti parempaa lukukokemusta varten. Tämän avulla voidaan tarjota hyvä lukukokemus eri ikäryhmien käyttäjille.
  • Galleria: Se on palauttanut diaesitystilan, ja valokuvat voidaan toistaa silmukassa albumin kulloisenkin selausjärjestyksen mukaan.
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor