HonorSponsoroitu

Honor Magic4 Pro vie lippulaivakokemuksen uudelle tasolle – tarjoaa upeat kamerat, 100 watin latauksen ja Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirin

Honor Magic 4 Pro

Honor Magic4 Pro vie käsityksen lippulaivapuhelimesta uudelle tasolle, sillä uutuuspuhelimessa on alan johtavia teknisiä ominaisuuksia yhdistettynä Honorin uraauurtaviin teknologioihin. Uutuuspuhelimessa on muun muassa vertaansa vailla olevat kuvausominaisuudet, ylivoimainen suorituskyky sekä kattavat yksityisominaisuudet.

Honor Magic4 Prossa katseet kääntää symmetrinen ”Eye of Muse” -muotoilu, joka takaa miellyttävän otteen. Puhelimessa on 6,81 tuuman kokoinen LTPO OLED -näyttö korkealla 120 hertsin virkistystaajuudella, markkinoiden tehokkain Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri sekä ammattitason kolmoiskamera. Honor Magic4 Pron kokonaisuuden viimeistelee vielä 100 watin lataustekniikat niin langallisesti kuin langattomastikin.

Ennakkomyynti on käynnistynyt 6. kesäkuuta ja varsinainen myynti käynnistyy 13. kesäkuuta. Ennakkotilaajat saavat myös kaupan päälle uuden Honor Watch GS 3 Sport -älykellon (arvo 229€). Honor Magic4 Pro on saatavilla 1099 euron suositushintaan kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta Midnight Black sekä sininen Cyan Blue.

Osta Honor Magic4 Pro -puhelin nyt!

Upea näyttö ja lippulaivatason Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri

Honor Magic4 Prossa on tyylikäs näyttö, joka kaartuu neljältä reunalta Näyttö on kooltaan 6,81 tuumaa ja sen kaartuminen hieman ylä- ja alareunoista tuottaa upean kokonaiselämyksen. Honor on minimoinut myös näytön kehyksen maksimoidakseen näytön tarjoaman katselualueen. Näytössä on myös kustomoitu korkea 2848 x 1312 pikselin tarkkuus sekä se perustuu laadukkaaseen OLED-tekniikkaan.

Upean yleiskokemuksen ohella Honor Magic4 Pron näyttöön on saatu luokkansa paras värintoisto. Näyttö pystyy toistamaan 1,07 miljardia väriä ja tuettuna on laaja DCI-P3-väriavaruus. Näyttö on lisäksi HDR10+ -sertifioitu ja kyseessä on yksi ensimmäisistä puhelimista sertifioituna myös IMAX Enhanced -tekniikalla. Sen avulla näyttö pystyy tarjoamaan mukaansatempaavamman katselukokemuksen.

Näyttöön on saatu myös LTPO-tekniikka, jonka ansiosta virkistystaajuutta voidaan säätä 1-120 hertsin välillä näytettävän sisällön mukaisesti. Tämä tekniikka tekee näytön kokemuksesta sulavan, mutta myös aikaisempaa virtapihimmän. Honor Magic4 Prossa yhdistyy myös ensimmäistä kertaa 120 hertsin mukautuva virkistystaajuus sekä 1920 hertsin PWM-himmennystekniikka. PWM-himmennyksen ansiosta näyttö välkkyy vähemmän ja rasittaa vähemmän silmiä esimerkiksi pimeässä puhelinta käytettäessä.

Honor Magic4 Pron näyttökokemuksen kruunaa vielä erillinen näyttöpiiri, joka takaa tasaisemman toiminnan sekä terävämmän kuvan. Näyttöpiirin avulla puhelimessa on aina käytettävissä HDR-tekniikka, joka optimoi ja muuntaa jopa SDR-videot helposti HDR-videoiksi reaaliaikaisesti. Lisäksi näyttöpiiri mahdollistaa MEMC-tekniikan, joka muuntaa alhaisen kuvataajuuden videot korkeamman kuvataajuuden videoiksi luoden videoista aikaisempaa sulavampia.

Lippulaivapuhelimelta vaaditaan myös suorituskykyä, jonka takia Honor Magic4 Pron sisällä hyrrääkin tehokas Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Uutuuspiiri on valmistettu kehittyneellä 4 nanometrin prosessilla ja se koostuu kahdeksasta ytimestä, jotka pohjautuvat ARMv9-tekniikkaan. Tehokkain Cortex-X2-ydin toimii 3,0 GHz:n kellotaajuudella. Lisäksi järjestelmäpiirissä on kolme muuta Cortex-A710-tehoydintä, jotka toimivat 2,5 GHz:n kellotaajuudella. Lisäksi järjestelmäpiirissä on neljä energiatehokasta Cortex-A510-ydintä, jotka toimivat 1,8 GHz:n kellotaajuudella.

Snapdragon 8 Gen 1 on alan johtava puhelimiin suunnattu järjestelmäpiiri ja sen suorituskyky on 20 prosenttia aikaisempaa parempi ja grafiikkasuorituskyky on Adreno 730 -prosessorin ansiosta 30 prosenttia parempi. Järjestelmäpiirin yksi kohokohdista on tekoälymoottori, joka on nyt 300 prosenttia tehokkaampi kuin aikaisemmin.

Honor Magic4 Prossa on myös Honor OS Turbo X, joka on varmistamassa, että laitteisto ja ohjelmisto toimivat saumattomasti yhdessä sujuvuuden ja virrankulutuksen parantamiseksi sekä laitteiston ikääntymisen estämiseksi. Honor tuo alan ensimmäisen pelisuorituskyvyn optimointiin suunnitellun AI Super Rendering -tekniikan mobiilipelaamiseen GPU Turbo X -tekniikan kautta.

Puhelimessa on myös laadukas jäädytysjärjestelmä, minkä avulla pystyy pysymään coolina. Superjohtava kuusikulmainen grafeeni, jonka lämmönjohtavuus on 1,5-kertainen tavalliseen grafeeniin verrattuna, toimii tehokkaasti yhdessä erittäin ohuen VC-nestejäähdytysjärjestelmän ja AI-pohjaisen lämmönpoiston kanssa.

Markkinoiden monipuolisin kamera

Onko etsinnässä loistava puhelin kuvaamista varten? Honor Magic4 Pro vie kuvauskokemuksen uudelle tasolle markkinoiden monipuolisimmalla kamerakokonaisuudella. Ammattitason kameroita on takaosassa yhteensä kolme, joista kaikille on todella käyttöä. Lisäksi Honor on tuonut puhelimeen merkittäviä uudistuksia videokuvaukseen.

Honor Magic4 Pron tarkka 50 megapikselin pääkamera on kooltaan jopa 1/1,56 tuumaa ja siinä on f/1.8-aukko. Toinen kameroista on 50 megapikselin ultralaajakulmakamera, jolla pystyy taltioimaan kuvia laajalla 122 asteen kuvakentällä. Honor Magic4 Pro tarjoaa myös markkinoiden tarkimman 64 megapikselin periskooppirakenteisen telekameran. Kameralla onnistuu 3,5-kertainen optinen zoomaus, mutta myös 100-kertainen digitaalinen zoomaus. Telekamera on varusteltu myös optisella kuvanvakaimella.

Kameroita löytyy puhelimesta siis joka tilanteeseen ja laadukkaiden sensoreiden ansiosta pystytään tuottamaan tarkkaa jälkeä hyvässä valaistuksessa, mutta myös heikommassa valaistuksessa. Honor Magic4 Pron kameroista otetaan kaikki hyöty irti uudella Ultra Fusion -kuvaustekniikalla. Kyseessä on laskennallinen valokuvaus, joka yhdistää eri kameroiden tietoja parempien ja tarkempien kuvien saamiseksi. Yhdistämällä esimerkiksi 50 megapikselin ultralaajakulma- ja pääkameran kuvat pystytään saamaan kuviin 65 prosenttia enemmän terävyyttä ja selkeyttä.

Honor Magic4 Prossa on panostettu videokuvaukseen, sillä puhelin sisältää HONOR Magic-Log Movie Masterin ja AI Film Effects -elokuvatehosteet. Näiden avulla Honor Magic4 Pro tarjoaa alan ensimmäisen 10-bittisen Log 4K -videotallennuksen 60 fps -tasolla. Yleisesti ammattimaisten elokuvien kuvaamiseen käytetty Log-muoto antaa käyttäjille mahdollisuuden parantaa videoidensa ulkoasua elokuvallisilla värisävyillä ja HDR-selkeydellä.

Takaosan kamerat antavat uusia ulottuvuuksia peruskuvien ottamiseen, mutta myös mahdollistaa aikaisempaa monipuolisempia tapoja kuvata videota. Honor Magic4 Prossa on myös huippuluokan 12 megapikselin ultralaajakulmainen etukamera. Sen avulla pystytään kuvaamaan laadukkaita 100 asteen kuvakentällä varusteltuja selfiekuvia, joihin mahtuu kaveritkin mukaan. Etukamera tukee myös tarkkaa 4K-videokuvausta.

100 watin lataus langallisesti ja langattomasti

Honor Magic4 Pro tarjoaa erittäin nopean 100 watin langallisen latauksen, mutta samaan aikaan myös 100 watin langattoman latauksen. Kyseessä on maailman ensimmäinen älypuhelin, jossa on molemmat yhtä tehokkaat lataustekniikat samanaikaisesti.

Nopean Honor SuperCharge -pikalataustekniikan ansiosta langallisesti puhelin saadaan ladattua 100 prosenttiin vain 30 minuutissa ja langattomasti 50 prosenttiin vain 15 minuutissa. Pitkät latausajat ovat siis historiaa Honor Magic4 Prossa, ja latauksen nopeus on selvästi parempi kuin useilla kilpailijoilla. Puhelimen ostajat saavat myös oletusarvoisesti myyntipakkauksen mukana tehokkaimman mahdollisen 100 watin laturin, joten sellaista ei tarvitse erikseen ostaa.

Akunkesto on suuren 4600 milliampeeritunnin akun varassa, josta puhtia riittää pitkiksikin päiviksi. Lisäksi tehokkaat lataustekniikat mahdollistavat akun supernopean lataamisen vain hetkessä, jos akku uhkaa loppua kesken päivän. Honor Magic4 Prossa on myös käänteinen langaton lataus, jolla pystyy lataamaan ilman ylimääräisiä kaapeleita muita langatonta latausta tukevia laitteita, kuten Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeita.

Tietoturva ja yksityisyys tärkeässä roolissa

Tietoturva ja yksityisyys ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan aikaisemmin ja myös Honor Magic4 Prossa on otettu tämä huomioon. Puhelimen sisältä löytyy esimerkiksi erillinen turvapiiri, joka takaa laitteistotason suojauksen ja suojaa tärkeät salasanat. Lisäturvaa tarjoaa Honorin ja Qualcommin yhdessä kehittämä Dual TEE Security OS, joka kaksinkertaistaa turvallisuuden.

TEE tulee sanoista Trusted Execution Environment, joka on laitteen pääprosessorissa oleva alue, joka on erotettu järjestelmän pääkäyttöjärjestelmästä. Sen avulla tiedot tallennetaan, käsitellään ja suojataan turvallisessa ympäristössä. Honor Magic4 Prossa näitä alueita on normaalin yhden sijasta kaksi, jonka avulla pystytään parantamaan turvallisuutta entisestään.

Huolestuttaako puheluiden kuuluminen muille esimerkiksi pienessä hississä tai hiljaisissa tiloissa? Honor Magic4 Pro tarjoaa uudenlaisen AI-tietosuojapuhelun, joka estää salakuuntelun. Puhelimessa olevan ääntä johtavan näytön ansiosta puheluiden ääni pystytään kohdistamaan tarkasti vain käyttäjän korvaan, jolloin toisessa päässä puhelua olevan käyttäjän ääni ei kuulu muille ympärillä oleville ihmisille.

Honor Magic4 Prossa yksityisyyttä lisätään myös laadukkaalla näytönalaisella ultraäänisormenjälkilukijalla. Honor hyödyntää Qualcommin kehittämää 3D-ultraäänitekniikkaa, jonka ansiosta sormenjälkilukija toimii nopeasti ja luotettavasti jopa märillä sormilla. Honor Magic4 Pro erottuu joukosta myös 3D-kasvojentunnistuksella, joka takaa luotettavan kasvojentunnistuksen jopa täysin pimeässä tilassa.

Lumouksellinen tyyli

Honor Magic4 Pro ei ole mikä tahansa puhelin, vaan se erottuu huolellisesti viimeistellyllä ja tyylikkäällä muotoilullaan. Puhelimessa on symbolinen ja ikoninen ”Eye of the muse” -muotoilu, jonka avulla puhelin erottuu massasta. Puhelin on valmistettu myös lippulaivatason materiaaleista, kuten lasista ja alumiinista.

Puhelimella on lisäksi IP68-luokituksen mukainen erinomainen veden- ja pölynkestävyys, joka mahdollistaa Honor Magic4 Pron käyttämisen esimerkiksi sateisina päivinä. Honor Magic4 Prosta on kaksi tyylikästä väriversiota, jotka ovat syaanin sininen sekä perinteinen musta. Tutustu Honor Magic4 Pro -puhelimeen tarkemmin Honorin tuotesivuilta tämän linkin takaa.

Honor Magic 4 Pron tekniset tiedot:

 • Näyttö: 6,81 tuumaa, LTPO OLED, QHD+ (2848 x 1312, 460 ppi), 120 Hz, HDR10+, 4-sivulta kaartuva
 • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 (4 nm)
  • Piiri: 1x Cortex-X2 2.995GHz + 3x Cortex-A710 2.496GHz + 4x Cortex-A510 1.785GHz / Adreno 730
 • RAM-muisti: 8 gigatavua (LPDDR5)
 • Tallennustila: 256 Gt (UFS 3.1)
 • Kamerat: Kolmoiskamera + salama
  • Pääkamera: 50 megapikseliä (f/1.8, PDAF)
  • Ultralaajakulmakamera: 50 megapikseliä (f/2.2, 122 asteen näkökenttä)
  • Periskooppikamera: 64 megapikseliä (f/3.5, OIS, 3,5x optinen zoom, 100x digitaalinen zoom)
  • Muuta: dToF-lasertarkennussensori, Flicker-sensori, IMAX Enhanced, 4K HDR 10, 60fps, Magic-Log 10-bit Log 4K 60fps recording
 • Etukamera: 12 megapikseliä (1,22 um, 100 astetta) + 3D-syvyyskamera
 • Akku: 4600 milliampeerituntia
  • Lataus: 100 watin langallinen pikalataus, 100 watin langaton lataus
 • Käyttöjärjestelmä: Android 12 ja Magic UI 6.0
 • Mitat: 163,6 x 74,7 x 9,15 mm
 • Paino: 215 g
 • Vedenkestävyys: IP68 (1,5 metrin syvyyteen 30 minuutiksi)
 • Muuta: Ultraäänisormenjälkilukija näytössä, Bluetooth 5.2, NFC, USB-C (3.1), Wi-Fi 6, NFC
 • Ääni: Stereokaiuttimet
 • Värit: Syaani, musta
SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Honor