HonorYleinen

Honor Magic5 -sarjan huippupuhelin ilmestyi tietokantaan – vuotokuva antaa ensivilauksen kameroista

Tässä kuvassa nähdään väitetysti Honor Magic5 -puhelimen kamera-alueen kansi.

Honorin odotetaan esittelevän uuden sukupolven Magic-sarjan lippulaivapuhelimensa kevään aikana. Tällä kertaa vuorossa olisi Magic5-mallisto, jonka looginen julkaisuaika olisi MWC-messujen yhteydessä. Viime vuonna Magic4-puhelimet esiteltiin MWC-messuilla.

Kiinalaisen Tenaan sertifiointitietokantaan on ilmestynyt tuntematon Honor-puhelin, jonka mallikoodi on ”PGT-AN00”. Kyseisen mallikoodin kerrotaan kuuluvan Magic5-sarjan puhelimelle, mutta tarkasta mallinimeämisestä ei ole vielä tietoa. Tenaa ei toistaiseksi paljasta puhelimen kuvia tai yksityiskohtaisia tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor ”PGT-AN00” Tenaan tietokannassa.

Magic-sarjassa on viime vuosina panostettu paljon kameroihin, jota jatketaan myös tänä vuonna. Magic5-sarjan puhelimen kamera-alueesta on vuodettu nettiin kuva, joka paljastaa puhelimen saavan kolme kamerasensoria, lasertarkennuksen sekä salamavalon. Yksi kameroista on nähtävästi periskooppikamera, ja kaksi muuta ovat loogisesti ultralaajakulmakamera sekä pääkamera. Kamera-alueessa nähdään myös teksti ”100X”, joka viittaa zoomausalueeseen.

Huhujen mukaan Magic5-sarjan puhelimissa nähdään Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri sekä 6,8 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli. Odotettavasti puhelimissa olisi tuki 100 watin langalliselle lataukselle sekä 50 watin langattomalle lataukselle. Honor tulee tarjoamaan myös IP68-luokituksen mukaisen pölyn- ja vedenkestävyyden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotojen mukaan Honor Magic5 voisi näyttää tältä.

Honorin toimitusjohtaja George Zhao on aikaisemmin kertonut, että Magic5-sarja tarjoaa huippuluokan lippulaivaominaisuudet kuvauksen, viestinnän, tietoturvan ja älytoimintojen osalta. Jotkin kiinalaislähteet ovat odottaneet Magic5-sarjan puhelimien julkaisua 27. helmikuuta, joka sijoittuisi ajallisesti MWC-messuille.

Magic5-sarjan puhelimien yleismuotoilusta on myös luotu alustavia renderöintejä, jotka ovat lähellä todellista laitetta kiinalaisvuotajien mukaan. Varsinaisia tuotekuvia tai tarkkoja tietoja puhelimista ei ole vuotanut. Todennäköisesti tiedot tulevat tarkentumaan lähiviikkojen aikana.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor