HMDNokiaYleinen

HMD Globalin tulevan Nokia-puhelimen tiedot paljastuivat – 6,5 tuuman näyttö ja 13 megapikselin kolmoiskamera

Nokia N155DL / Kuva: Nokiamob.net

HMD Global on julkistamassa todennäköisesti lähiviikkoina uusia Nokia-puhelimia, mutta varsinaiset vuodot ovat olleet vähäisiä. Nyt kuitenkin yksi tulevista puhelimista on paljastunut yhdysvaltalaisen FCC:n tietokannan kautta. Puhelimen mallikoodi on ”TA-1515”.

Sertifiointi paljastaa tällä kertaa yllättävän paljon tulevasta puhelimesta, vaikka mitään tarkkoja kuvia ei olekaan julkaistu. Yksi tiedosto pitää sisällään listauksen puhelimen avainominaisuuksista, joka viittaisi kyseessä olevan edullisemman hintapisteen laite.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tiedoista voidaan päätellä kyseessä olevan mahdollisesti vain Yhdysvaltojen markkinoille suunnattu puhelin. Viime syksynä nähtiin vuotokuvia Yhdysvaltojen markkinoille suunnatuista Nokia-puhelimista, joista yhtäkään ei ole vielä varsinaisesti esitelty.

FCC paljastaa puhelimessa olevan 6,517 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus. Puhelimeen on tulossa myös 3 tai 4 gigatavua LPDDR4X-RAM-muistia sekä 32 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita mysteeripuhelimen takaosassa on kolme kappaletta, joista tärkein on automaattitarkennuksella varusteltu 13 megapikselin pääkamera. Lisäksi puhelimessa on 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. HMD Global on varustellut puhelimen myös 8 megapikselin etukameralla, jossa on kiinteä tarkennus.

 • Näyttö: 6,517 tuumaa, 720 x 1600 pikseliä
 • RAM-muisti: 3 tai 4 gigatavua (LPDDR4X)
 • Tallennustila: 32 tai 128 gigatavua (EMMC)
 • Takakamera: Kolme kameraa
  • Pääkamera: 13 megapikseliä (HI1336, AF)
  • Makrokamera: 2 megapikseliä (GC2375H)
  • Syvyyskamera: 2 megapikseliä (GC02M1B
 • Etukamera: 8 megapikseliä (GC08A3, FF)
 • Akku: 3900 milliampeerituntia

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muita tarkkoja tietoja puhelimesta ei paljastu FCC:n kautta. Tiedostoista saadaan selville puhelimen viivapiirros, joka viittaisi puhelimen takaosassa olevan laatikkomainen kamera. Lisäksi puhelimen antenneista on julkaistu yksityiskohtaisia kuvia.

Tietojen pohjalta kyseessä on edullinen puhelin, joka voisi olla aikaisemmin vuodoissa mallinimellä ” N155DL” tunnettu laite. FCC:n tiedoissa ei ole kuitenkaan viittauksia tähän mallinimeen, vaan käytössä on ainoastaan mallimerkintä ”TA-1515”. Todennäköisesti puhelimesta tullaan kuulemaan lisätietoja lähiviikkoina.

Lähde: FCC (TA-1515)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD