HonorYleinen

Honor MagicWatch 2 saapuu myyntiin Suomessa 30. tammikuuta

Huawein tytärbrändi Honor on kertonut tuovansa Suomessa myyntiin uuden Honor MagicWatch 2 -älykellon 30. tammikuuta alkaen. Uutuuskello on julkaistu jo aikaisemmin Kiinassa ja globaaleille markkinoille se esiteltiin CES 2020 -messuilla tammikuun alussa. Honor MagicWatch 2 maksaa Suomessa halvimmillaan 179 euroa ja tarjolle tulee useampi erilainen versio.

“Honorin tavoitteena on tulla maailman johtavaksi teknologia-alan brändiksi. Älykellojen markkinat kasvavat jatkuvasti ja haluamme olla kilpailussa mukana tarjoamalla huipputeknologialla varustettuja tuotteita eri hintakategorioihin. Tämän vuoksi myös Honor MagicWatch 2:sta on saatavilla eri versioita”, Honorin Suomen maajohtaja Hugo Hu kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor MagicWatch 2:n avainominaisuuksia ovat pitkä akunkesto sekä kattavat harjoittelun ja palautumisen seurantaan keskittyneet ominaisuudet. Harjoittelun seurannassa kello hyödyntää suomalaisen, sykeanalytiikkaan keskittyneen Firstbeat Technologies Oy:n teknologiaa. Firstbeatin analytiikan avulla kellon käyttäjä saa selville muun muassa maksimaalisen hapenottokykynsä ja voi seurata harjoittelun kuormittavuutta niin yksittäisen treenin osalta kuin pidemmälläkin aikavälillä.

”Kuormituksen ja palautumisen oikea tasapaino on tärkeää, oli sitten kuntoilija tai tavoitteellisempi treenaaja. Honor MagicWatch 2 -kellosta löytyvien Firstbeatin ominaisuuksien avulla käyttäjä näkee yksilöllisesti, miten rankkoja harjoitukset ovat ja miten kauan tarvitsee palautua. Kello kertoo myös, mihin suuntaan kunto on kehittymässä: tarvitaanko lisää rasitusta vai pitäisikö vähän hellittää”, sanoo Firstbeat Technologies Oy:n liikuntafysiologi Johanna Toivonen.

Honor MagicWatch 2 julkaistiin kahdessa kokovariantissa, joista suuremmassa on 1,4 tuuman näyttö ja pienemmässä vastaavasti 1,2 tuuman näyttö. Molemmissa malleissa on pyöreä AMOLED-näyttöpaneeli, 326 pikselin tiheydellä (454 x 454 pikseliä ja 390 x 390 pikseliä). Honor hyödyntää kellossa Huawein kehittämää Kirin A1 -järjestelmäpiiriä. Sisäistä tallennustilaa on mukavat 4 gigatavua ja kehittyneen Bluetooth-yhteyden ansiosta kellolla voidaan vastata puheluihin 150 metrin etäisyydellä puhelimesta. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Honor MagicWatch 2:n suurempi 46 mm versio on varusteltu kaiuttimella ja mikrofonilla.

Akunkestoksi Honor lupaa suuremmalle versiolle 14 päivää ja pienemmälle versiolle vastaavasti 7 päivää. Akunkesto perustuu keskiarvoon, jos käyttäjä hyödyntää GPS-seurantaa 90 minuuttia, 30 minuuttia puheluominaisuutta sekä 30 minuuttia musiikin toistoa viikossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor MagicWatch 2 on tulossa saataville 42 millimetrin ja 46 millimetrin versioissa. Isompi versio on saatavilla Flex Brown- ja Charcoal Black -väreissä, kun taas pienemmän kellon värivaihtoehdot ovat Sakura Gold ja Agate Black. Kellot ovat saatavilla Honor-jälleenmyyjiltä 179 ja 199 euron hintaan 30. tammikuuta alkaen.

Lähde: Honorin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor