HonorSponsoroitu

Honor Magic 4 Pron lataustekniikat ovat markkinoiden kärkeä – tukee 100 watin langatonta Honor SuperCharge -latausta

Honor Magic 4 Pro tukee 100 watin langatonta latausta.

Honor julkaisi tuoreimmat Honor Magic 4 -sarjan lippulaivapuhelinsa Mobile World Congress 2022 -messuilla. Honor Magic 4 Pro -puhelimen kanssa yritys on ottanut valtavan harppauksen eteenpäin langattoman latauksen kanssa. Uutuuspuhelinta voidaan nimittäin ladata 100 watin langallisen Honor SuperCharge -latauksen rinnalla myös 100 watin langattomalla Honor SuperCharge -latauksella.

Uusi Honor Magic 4 Pro on lataustoteutuksienkin osalta markkinoiden kärkeä, jos verrataan saatavilla oleviin älypuhelimiin. Kyseessä on Honorin ensimmäinen älypuhelin, joka tukee 100 watin langatonta latausta. Langattoman Honor SuperCharge -latauksen avulla Magic 4 Pro latautuu 50 prosentin varaustasoon vain 15 minuutissa. Puhelin on suunniteltu antamaan ihmisille ympäri maailmaa mahdollisuuden mennä pidemmällä ja viettää aikansa tekemällä sitä, mitä he rakastavat.

Honor Magic 4 Pro on varusteltuna myös 100 waitn langallisella latauksella.

Langattoman latauksen käyttöönotto on lisääntynyt huomattavasti, kun kuluttajat etsivät joustavuutta työskennellä missä tahansa ja vaativat älypuhelimiensa toimivan koko päivän. Yleinen ratkaisu langattomien latausnopeuksien vahvistamiseen on lisätä latausjännitettä, mutta se johtaa samalla korkeampaan lämmön tuotantoon. Tämän vuoksi monet valmistajat ovat pidättäytyneet kehittämästä nopeita langattomia latausratkaisuja.

Honor on ratkaissut tämän ongelman kehittämällä innovatiivisen ratkaisun, joka parantaa lataustehokkuutta ja varmistaa, ettei laite kuumene liikaa. 100 watin langaton Honor SuperCharge -tekniikka käyttää 3,5uH:n mikrokelatekniikkaa, joka tuottaa 60 prosenttia vähemmän kelan vastusta lämmöntuoton minimoimiseksi. Lisäksi Honor tarjoaa uutta langatonta latausalustaa, joka tukee 40 prosenttia suurempaa ilmamäärää lämmön haihduttamiseksi nopeammin.

Tässä ne nyt ovat! Honor Magic 4- ja Magic 4 Pro -puhelimet julkaistiin MWC-messuilla

Honorin toimitusjohtaja esitteli MWC-messuilla Magic 4 -sarjan puhelimet.

Honor on esitellyt Euroopan markkinoille yhtiön uudet Magic 4- ja Magic 4 Pro -älypuhelimet. Kyseessä ovat itsenäisen Honorin ensimmäiset lippulaivapuhelimet globaaleille markkinoille. Uutuuspuhelimissa on panostettu vahvasti ulkonäköön, näyttöön, kuvausominaisuuksiin sekä suorituskykyyn. Lisäksi Honor esitteli Honor Watch GS 3 -älykellon ja innovatiiviset Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeet.

“Honorilla me kysymme aina itseltämme, mitä voimme tehdä ratkaistaksemme käyttäjien kipupisteet ja luodaksemme heille parhaan tuotekokemuksen? Ensiluokkainen Honor Magic -sarjamme on todellinen malliesimerkki innovatiivisesta teknologiastamme ja halustamme haastaa jatkuvasti alan edelläkävijöitä”, kertoo George Zhao, Honor Device Co, Ltd:n toimitusjohtaja. ”Täysin uusi HONOR Magic4 -sarja määrittelee uudelleen huippuosaamisen laitteen ulkonäössä, näytössä, kamerassa, suorituskyvyssä ja turvallisuudessa. Se tarjoaa taianomaisen kokemuksen käyttäjilleen ympäri maailmaa.”

Honor Magic 4 -sarja tuo mukanaan huippuluokan suorituskykyä Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirin avustuksella ja innovatiiviset kamerajärjestelmät vievät kuvauskokemuksen uudelle tasolle. Magic 4 -sarjassa on myös alanjohtavia teknisiä ratkaisuja, kuten 100 watin langaton ja langallinen pikalataus, kehittyneet yksityisyysratkaisut ja tuorein Android 12 -käyttöjärjestelmä.

Uusi Honor Watch GS 3 -älykello yllättää elegantilla ja tyylikkäällä muotoilullaan, mutta tarjoaa samalla markkinoiden parhaat urheilu- ja terveysominaisuudet. Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeissa on panostettu huipputason äänenlaatuun, mutta samalla kuulokkeiden uniikki lämpötilasensori antaa hyvän kuvan terveydestä. Uutuustuotteisiin voi tutustua alapuolella olevien SuomiMobiilin artikkelien kautta.

Katso julkaisutilaisuus jälkikäteen

Honor julkaisi 28. helmikuuta uudet Honor Magic 4 -sarjan älypuhelimet. Kyseessä ovat yhtiön ensimmäiset globaalisti julkaistavat lippulaivapuhelimet. Lisäksi Honor esitteli tilaisuuden aikana myös Honor Earbuds 3 Pro -kuulokkeet sekä Honor Watch GS 3 -älykellon.

Jos et huomannut katsoa tilaisuutta suorana, sen voi vielä silti katsoa alapuolelta.

Honor Watch GS 3

Honor Earbuds 3 Pro

Luvassa Honor Magic 4 -sarja

MWC 2022 -messuilla 28. helmikuuta Honor tulee julkaisemaan yhtiön uusimmat lippulaivapuhelimet Euroopan markkinoille. Tilaisuudessa nähdään Magic 4 -sarjan älypuhelimet. Aikaisemmin Honor on vahvistanut julkaisevansa globaaleille markkinoille Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriin perustuvan älypuhelimen.

Uutuuspuhelimista on julkaistu myös vihjaileva teaser-video, jonka voi katsoa alapuolelta. Video antaa esimakua siitä, mitä 28. helmikuuta on tulossa.

Honor esittelee Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriin perustuvan laitteen

Honor julkistaa MWC 2022 -messuilla uuden lippulaivaluokan laitteen, jolle on saatu vahvistus piirivalmistaja Qualcommin toimesta. Qualcomm on kertonut sosiaalisen median kanavissaan tilaisuudessa esiteltävän Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriin perustuva laite. Snapdragon 8 Gen 1 on tämän hetken tehokkain Android-laitteisiin suunnattu järjestelmäpiiri, jossa on huipputason suorituskyky sekä kehittyneet 5G-tekniikat.

Qualcommin mukaan yhdessä Honorin kanssa pystytään vapauttamaan loputtomat mahdollisuudet. Honorin tulevalta laitteelta on lupa odottaa ainakin loistavaa suorituskykyä ja Honor tulee olemaan ensimmäisten valmistajien joukossa käyttämässä markkinoiden kehittyneintä järjestelmäpiiriä.

Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirin löytyminen Honorin huippupuhelimesta vahvistettiin Qualcommin Weibo-tilillä.

Tätä julkaisua et halua ohittaa! Honor esittelee globaalisti uusia tuotteita MWC-messuilla 28. helmikuuta

Innovatiivinen teknologiayritys Honor tulee järjestämään Mobile World Congress 2022 -messuilla Barcelonassa julkaisutilaisuuden, joka kulkee mielenkiintoisella teemalla ”The Power of Magic”. Tilaisuus järjestetään 28. helmikuuta kello 14.00 Suomen aikaan.

Kyseessä on globaali lanseeraustilaisuus, joten Honor tulee esittelemään tilaisuudessa mielenkiintoisia laitteita Euroopan markkinoille. Toistaiseksi Honor ei ole vahvistanut tarkkoja tietoja julkaisutilaisuuden antimista, mutta teeman perusteella luvassa voidaan odottaa olevan Honor Magic -sarjan huippupuhelimia. Magic-sarja on ollut Honorille tuotesarja, jossa yhtiö on keskittynyt lippulaivatason innovaatioihin sekä osoittanut yhtiön vahvan tutkimus- ja tuotekehityksen tärkeyden.

Honor esitteli viime syksynä huipputasoiset Magic 3 -sarjan puhelimet, joissa keskityttiin tyylikkääseen muotoiluun sekä kameratekniikoihin. Tammikuun alussa esiteltiin taittuvanäyttöinen Honor Magic V, joka oli Honorin ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin. Helmikuussa on luvassa jatkoa Honorin mielenkiintoisille lanseerauksille.

Lisätietoja Honorin julkaisutilaisuudesta MWC-messuilla voi käydä kurkistamassa Honorin virallisien sivujen kautta tämän linkin takaa. Pidä päivämäärä 28. helmikuuta muistissa, sillä Honorin tulevaa julkaisua et halua ohittaa!

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Honor