HonorYleinen

Honor vahvisti julkaisevansa uusia tuotteita globaalisti 28. helmikuuta MWC 2022 -messujen yhteydessä

Honor esittelee MWC 2022 -messuilla uusia tuotteita.

Honor on tänään vahvistanut julkaisevansa uusia tuotteita MWC 2022 -messujen yhteydessä. Kyseessä on kerrottu olevan globaali julkaisutilaisuus, joten itsenäinen Honor on tuomassa vihdoin jotain uutta myös globaalisti tarjolle.

Tilaisuus järjestetään 28. helmikuuta kello 14.00 Suomen aikaan, eli uusia tuotteita on luvassa kuukaudesta päästä. Tilaisuus tullaan lähettämään suorana Honorin sosiaalisen median kanavien kautta. Tilaisuus kulkee teemalla ”The Power of Magic”, mutta oikeastaan mitään muuta Honor ei ole vielä tilaisuuden antimista paljastanut. Nähtävästi kyseessä saattaa olla Magic-sarjan julkaisu, sillä toisinaan huhuissa on puhuttu Magic 4 -sarjasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä saattaa olla myös Honor Magic V -puhelimen globaali julkaisu, sillä puhelin esiteltiin jo tammikuun alussa Kiinassa. Magic V on Honorin ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin, mutta Honor ei ole toistaiseksi vahvistanut laitteen saatavuutta globaalisti. Lähes varmaksi voidaan todeta luvassa olevan jokin uusi Magic-sarjan laite, mutta luvassa saattaa olla paljon myös muita uutuuksia.

Globaalisti Honor palasi älypuhelinmarkkinoille viime syksynä julkaisemalla Honor 50 -puhelimen. Kiinassa Honorin paluu on ollut kuitenkin nopeampaa, sillä yhtiö on esitellyt hiljattain muun muassa Honor 60 -sarjan puhelimet, uuden Watch GS 3 -älykellon ja monia Honor X30 -malliston edullisempia puhelimia. Vuoden 2022 on odotettu olevan Honorille tärkeä vuosi globaaleilla markkinoilla, sillä yhtiö pystyy vihdoin tuomaan laitteita tarjolle Googlen palveluilla ja 5G-yhteyksillä.

Todennäköisesti ennen helmikuun lopulla tapahtuvaa julkaisua Honor tulee kertomaan enemmän yksityiskohtia julkaistavista laitteista.

Lähde: Honorin sähköpostikutsu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor