HonorYleinen

Honor Pad V8 -tabletti julkaistiin Dimensity 8020 -järjestelmäpiirillä ja 11 tuuman näytöllä

Honor Pad V8

Honor esitteli jo viime vuonna Honor Pad V8 Pro -tabletin Kiinassa, mutta nyt tabletista on saatu Pad V8 -perusversio. Kyseessä on keskihintaluokan tabletti, joka on varusteltu suurella näytöllä sekä MediaTekin uudella järjestelmäpiirillä. Toistaiseksi saatavuudesta globaalisti ei ole tietoa.

Honor Pad V8 on varusteltu 11 tuuman näyttöpaneelilla, joka perustuu IPS LCD -tekniikkaan. Näytössä on 2560 x 1600 pikselin tarkkuus sekä korkea 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on myös tuki Magic Pencil 3 -kosketusnäyttökynälle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Pad V8

Tehoista on vastaamassa MediaTekin 6 nanometrin Dimensity 8020 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Muistikorttipaikkaa ei ole tällä kertaa tarjolla. Tabletista on toistaiseksi vain Wifi-versio, eikä 5G-versiota ole tarjolla.

Kameroita tabletin takaosassa on kaksi, joista pääkameran tarkkuus on 13 megapikseliä ja makrokameran tarkkuus on 2 megapikseliä. Pääkamerassa on f/1.8-aukolla varusteltu linssi sekä tuki automaattitarkennukselle. Kameroiden rinnalla on lisäksi LED-salamavalo. Honor tarjoaa etuosassa 5 megapikselin kameran, jossa on f/2.2-aukolla varusteltu linssi sekä kiinteä tarkennus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on 7250 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan ladata USB-C-liittimen kautta. Tuettuna on 22,5 watin tehoinen pikalataus. Honor Pad V8 -tabletissa on stereoäänentoisto. Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä hyrrää Honorin oma tableteille optimoitu Magic UI 6.1 -käyttöliittymä.

Honor Pad V8 on esitelty kahdessa väriversiossa, jotka ovat oranssi ja sininen. Tabletti painaa vain 485 grammaa ja paksuutta sillä on 7,35 millimetriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Edullisimmillaan tabletin 8 + 128 gigatavun Wi-Fi-version voi ostaa Kiinassa 1899 juanin hintaan, joka on suoraan muunnettuna 249 euroa. Lisäksi tarjolla on 8 + 256 gigatavun versio 1999 juanin hintaan, joka on suoraan muunnettuna 263 euroa.

Lähde: Honor Pad V8 (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor