HonorYleinen

Honor Pad X8 -tabletti julkaistiin globaaleille markkinoille – tarjoaa pieniä parannuksia Honor Pad X8 Lite -tablettiin verrattuna

Honor Pad X8

Honor julkisti alkusyksystä ensimmäiset tablettinsa globaaleille markkinoille, jotka olivat Honor Pad 8 sekä Honor Pad X8 Lite. Nyt Honor on julkistanut jo kolmannen tablettinsa, joka kantaa nimeä Honor Pad X8. Kyseessä on pitkälti sama laite kuin lite-versio, mutta nyt tarjolla on suurempi ja tarkempi näyttö.

Ulkoisesti Honor Pad X8 on samanlainen kuin Pad X8 Lite. Tabletti on valmistettu pitkälti kokonaan muovista ja sen mitoiksi on ilmoitettu 240,2 x 159 x 7,5 millimetriä. Painoa tabletilla on 460 grammaa. Honor esitteli tabletin vain yhdessä väriversiossa, joka on tummansininen Blue Hour.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suurin uudistus nähdään näytössä, joka on nyt aikaisemman 9,7 tuuman sijasta 10,1 tuumaa. Näyttö perustuu edelleen LCD-tekniikkaan, mutta tarkkuus on nostettu 1280 x 800 pikselistä 1920 x 1200 pikseliin.

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä MT8786-järjestelmäpiiri, joka takaa lähtötason suorituskyvyn. RAM-muistin määrää ei ole ilmoitettu, mutta sisäistä tallennustilaa on 64 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä hyrrää Honorin oma Magic UI 6.1 -käyttöliittymä. Honor on toteuttanut tablettiin Multi-Window-ominaisuuden, joka tukee korkeintaan neljää sovellusta samanaikaisesti näytöllä.

Kameroita on tabletissa kaksi, jotka ovat 5 megapikselin takakamera sekä 2 megapikselin etukamera. Akunkoko on 5100 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta. Kaiuttimia Honor Pad X8 tarjoaa kaksi kappaletta ja tuettuna on Honor Histen -äänitekniikka. Tabletissa on lisäksi Bluetooth 5.1 -yhteys sekä OTG-tuki.

Honor Pad X8 on esitelty valituilla markkinoilla, mutta tarkkoja hinta- tai saatavuustietoja ei ole vielä kerrottu.

Lähde: Honor Pad X8 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor