HonorYleinen

Honor palaa globaaleille tablettimarkkinoille – Honor Pad 8 -tabletti ”tulossa pian”

Honor Pad 8

Honor on tehnyt paluun globaalisti jo älypuhelinmarkkinoille, mutta samalla yhtiö on tuonut myyntiin kuulokkeita sekä älykelloja. Honor on tuomassa globaalisti myyntiin myös ensimmäisen tabletin, joka kantaa nimeä Honor Pad 8. Kyseinen tabletti julkaistiin jo heinäkuussa Kiinassa, mutta se on ”tulossa pian” myös globaalisti myyntiin.

Honor on nähtävästi vahingossa vahvistanut asian omilla sivuillansa, jossa Honor Pad 8 on listattu verkkokauppaan hieman liian aikaisin. Tiedot tabletista ovat kuitenkin jo tämän artikkelin julkaisun aikaan poistettu ja tilalle on sivustolle laitettu vain teksti ”tulossa pian”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sivustolla olleet tiedot kuitenkin vahvistavat globaalisti myyntiin tulevan Honor Pad 8 -tabletin olevan käytännössä sama laite kuin Kiinassa julkaistu saman niminen tabletti. Globaalisti myyntiin saatavassa versiossa on tuttuun tapaan Googlen palvelut, eli myös Google Play -sovelluskauppa. Honor Pad 8 tulee saataville ainakin sinisessä väriversiossa.

Tällä hetkellä ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Honor Pad 8 tullaan saamaan myyntiin globaalisti. Odotettavasti tabletti saatettaisiin julkaista 2. syyskuuta järjestettävässä IFA-tapahtumassa. Kiinassa tabletin hinnat lähtivät 1499 juanista, eli noin 217 eurosta. Euroopassa tablettia voidaan odottaa myyntiin noin 300 euron hintapisteeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuustabletti on valmistettu alumiinikehyksestä, jonka luvataan olevan ohut ja kevyt. Honor Pad 8:n mitoiksi on ilmoitettu 278,54 x 174,06 x 6,9 millimetriä ja painoa on 520 grammaa.

Tabletin näyttö on kooltaan 12 tuumaa ja siinä on 2K-tarkkuus. Tämä tarkoittaa näytössä olevan 2000 x 1200 pikseliä, joka takaa 195 pikseliä tuumaa kohden. Näytön kirkkaus yltää 350 nitiin. Honor on maininnut tabletissa olevan 87 prosentin näyttö-runkosuhde ja näyttö pystyy toistamaan 1,07 miljardia väriä. Honor Pad 8:ssa käytetään IPS LCD -paneelia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Pad 8 -tabletin tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri. Sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua ja RAM-muistia on versiosta riippuen 4 tai 6 gigatavua. Honor Pad 8 on saatavilla vain Wi-Fi-versiona, joten mobiiliverkkoja ei ole tuettuna.

Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä hyrrää yhtiön oma Magic UI 6.1 -käyttöliittymä. Akku on kooltaan 7250 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 22,5 watin pikalatauksella USB-C-liittimen kautta. Honor Pad 8 on varusteltuna myös kahdeksalla kaiuttimella, joista neljä on diskanttielementtejä ja neljä on bassoelementtejä.

Honor Pad 8 -tabletissa on myös 5 megapikselin kamera takaosassa ja samanlainen 5 megapikselin kamera etuosassa. Molemmat kamerat tukevat 1080p-videokuvausta.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor