HonorYleinen

Honor järjestää julkaisutilaisuuden IFA-messuilla 2. syyskuuta – laajentaa ekosysteemiään uusilla laitteilla

Honor on esillä IFA-messuilla.

Honor palasi globaaleille markkinoille viime vuoden lopulla, mutta tänä vuonna yhtiö on lähtenyt tosissaan etsimään oikeaa suuntaa älypuhelinmarkkinoilla onnistumiseen ilman Huawein tuottamaa taakkaa. Alkukesästä markkinoille tuotiin muun muassa ensimmäinen lippulaivatason älypuhelin, eli Honor Magic 4 Pro. Nyt Honor on ilmoittanut tulevasta tuotejulkaisusta.

Syyskuun alussa järjestetään Berliinissä IFA-messut, jossa tyypillisesti nähdään useita mobiilipuolen julkaisuja. Tänään Honor on vahvistanut itse osallistuvansa IFA-messuille sekä järjestävänsä oman tilaisuuden 2. syyskuuta kello 18.00 Suomen aikaa. Tilaisuuteen on siis vielä yli kuukausi aikaa, mutta Honor on jo antanut ensimmäisiä vihjailuja tilaisuuden antimista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honorin mukaan IFA-tilaisuudessa tullaan julkaisemaan jännittävä valikoima tuotteita. Luvassa on erityisesti yhtiön oman ekosysteemin laajentamista. Honorin julkaisema vihjaileva kuva antaa luvan odottaa uusia älypuhelimia, tabletteja, tietokoneita sekä kuulokkeita globaaleille markkinoille.

Honor tulee todennäköisesti vihjailemaan tilaisuuden antimista vielä enemmän lähempänä julkaisua. Jos Honorin tulevat tuotteet kiinnostavat, niin 2. syyskuuta kannattaa jo nyt laittaa kalenteriin ja seurata SuomiMobiilin Honoria koskevaa uutisointia.


Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor