HMDNokiaYleinen

Nyt myös Nokia 3.4 sai Android 12 -päivityksen ensimmäisissä maissa

Nokia 3.4

HMD Global laajentaa jälleen Android 12 -päivityksen jakelua yhdelle vanhemmalle Nokia-älypuhelimelleen. Päivitys on nyt saataville ensimmäisillä markkinoilla Nokia 3.4 -älypuhelimelle. Aikaisemmin sama päivitys on tuotu useille muille Nokia-puhelimille, joita ovat Nokia X20Nokia X10, Nokia G50, Nokia XR20Nokia 8.3 5GNokia 2.4Nokia G10Nokia G20 ja Nokia 5.4.

Nokia 3.4 -puhelimelle kyseessä on päivitys, jonka versionumero on V3.280 ja sen mukana toimitaan Android 12:n ohella myös Googlen kesäkuussa 2022 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Kokoa päivityksellä on 1.72 gigatavua, joten pienestä päivityksestä ei ole kyse. Android 12 on toinen ja viimeinen Nokia 3.4 -puhelimelle luvatuista suurista päivityksistä, sillä laite julkaistiin alun perin Android 10 -versiolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 12 on yksi suurimmista päivityksistä vuosiin, sillä se tuo mukanaan täysin uudistetun Material You -muotokielen ja uuden käyttöliittymän. Android 12:n keskiössä on persoonaalisempi käyttökokemus, parempi yksityisyys sekä monet muut kattavat ominaisuudet. Tarkemmin Android 12 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

HMD Global hyödyntää Nokia-puhelimissaan puhdasta Android-kokemusta, joten myös Nokia 3.4 tulee saamaan Android 12 -version juuri sellaisena kuin Google on suunnitellut. Päivityksen pystyy lataamaan puhelimen asetusvalikon kautta menemällä: Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD