HonorYleinen

Honor Play 20 Pro julki – hieman paranneltu versio Honor Play 20 -puhelimesta

Honor Play 20 Pro

Honor on julkaissut kaikessa hiljaisuudessaan kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Honor Play 20 Pro -älypuhelimen, joka on hieman päivitetty versio aikaisemmin julkaistusta Honor Play 20 -puhelimesta. Ulkoisesti ja teknisesti puhelin muistuttaa myös Honor Play 5 5G -puhelinta.

Uusi Honor Play 20 Pro on varusteltuna suurella 6,53 tuuman OLED-näyttöpaneelilla, jossa on Full HD+ -tarkkuus, pisaramainen lovitoteutus sekä integroitu sormenjälkilukija. Loveen on asetettuna 16 megapikselin tasoinen etukamera selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Play 20 Pro

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G80 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kyseessä on jälleen uusi 4G-älypuhelin, ja Helio G80 alkaa olemaan jo varsin iäkäs järjestelmäpiiri. Puhelin tarjoaa lisäksi NFC-tuen ja Android 10 -käyttöjärjestelmään perustuvan Magic UI 4.0 -käyttöliittymän.

Kameroita Honor Play 20 Pron takaosassa on neljä, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Akunkesto puhelimessa on 3800 milliampeeritunnin varassa ja sitä ladataan 22,5 watin pikalatauksella. Honorin mukaan akku pitäisi saada ladatuksi tyhjästä täyteen 65 minuutissa.

Honor Play 20 Pro julkaistiin Kiinassa kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, violetti sekä sininen. Myyntiin saapuu ainoastaan 8 + 128 gigatavun versio, jolla on hintaa 1699 juania, eli noin 225 euroa. Todennäköisesti uutuuspuhelinta ei nähdä globaalisti myynnissä.

Lähde: Honor (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor