MicrosoftYleinen

Microsoftin tulevasta Surface Duo 2 -Android-puhelimesta paljastui uusia tietoja FCC-sertifioinnin myötä

Surface Duo 2 -puhelimen mallinnus.

Microsoft järjestää 22. syyskuuta Surface-tuotteisiin keskittyvän julkaisutilaisuuden, jossa odotetaan mielenkiintoisia uutuuksia, kuten Surface Duo 2 -Android-puhelinta. Toistaiseksi julkaisematon puhelin on nyt paljastunut FCC-sertifiointitiedoista, joista paljastuu myös valtavasti tietoja tulevasta uutuudesta.

FCC:n julkaisemien tiedostojen mukaan Surface Duo 2 tulee saamaan suuria uudistuksia verrattuna edeltäjäänsä, mutta tiedostot eivät kuitenkaan paljasta vielä aivan kaikkea. Tiedostoissa viitataan monessa kohdassa puhelimen taittuvaan rakenteeseen, joka paljastaa kyseessä olevan odotettu Surface Duo 2. Lisäksi FCC vahvistaa puhelimessa olevan 4G- ja 5G-yhteydet ja testit on tehty 2021.728.28-ohjelmistoversiolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Surface Duo 2 tulee saamaan myös Wi-Fi 6-, NFC- ja UWB-tekniikat sekä tuettuna on Qi-standardiin perustuva langaton lataus. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, tukeeko Surface Duo 2 langatonta latausta, vai onko langaton lataus toteutettuna esimerkiksi Surface Pen -kosketusnäyttökynän lataamista varten.

Microsoftin on odotettu uudistavan Surface Duo 2 -puhelimen monella osa-alueella. Tietojen mukaan puhelimessa olisi kaksi 5.8 tuuman kokoista korkean virkistystaajuuden OLED-näyttöpaneelia, joiden tarkkuus on 2754 x 1896 pikseliä. Lisäksi tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Surface Duo 2:n odotetaan saavan myös kolme kameraa takaosaansa sekä suuremman 4400 milliampeeritunnin akun. Käyttöjärjestelmän odotetaan olevan vielä Android 11, mutta Android 12:n uskotaan tulevan saataville vuoden 2022 keväällä.

Ensi keskiviikkona järjestettävässä tilaisuudessa Microsoft tulee varmasti kertomaan Surface Duo 2:sta. Tilaisuudessa odotetaan myös Surface Pro 8-, Surface Pro X-, Surface Go 3- ja Surface Book 4 -laitteita.

Lähde: Windowscentral.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft