HonorYleinen

Honor Play 5 esitellään 18. toukokuuta – kuva puhelimesta julkaistiin jo nyt

Honor on vahvistanut Kiinan markkinoilla julkaisevansa uuden Honor Play 5 -mallinimellä tunnetun älypuhelimen ensi viikolla 18. toukokuuta. Honor Play 5 nähtiin jo aikaisemmin kuvavuodossa, mutta nyt Honor on julkaissut puhelimesta myös virallisen tuotekuva.

Julkaistun kuvan perusteella Honor Play 5 tulee saamaan muovista valmistetun kehyksen sekä todennäköisesti lasipinnat. Laitteen etuosassa on kapeilla kehyksillä ja pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli ja takaosassa nähdään neliömäinen kamera-alue. Kuva paljastaa kamera-alueen alapuolella olevan myös teksti ”64 MP Matrix Camera”, joka viitannee pääkameran tarkkuuteen. Loput kamerat ovat todennäköisesti ultralaajakulmakamera, makrokamera sekä syvyyskamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Honor Play 5 saattaisi saada MediaTekin kehittämän Dimensity 800U -järjestelmäpiirin, 3800 milliampeeritunnin akun sekä tehokkaan 66 watin pikalatauksen. Lisäksi puhelimella pitäisi olla paksuutta vain 7,46 millimetriä ja painoa 179 grammaa. Kaikki tarkemmat tiedot puhelimesta paljastuvat kuitenkin jo ensi viikolla, kun puhelin esitellään Kiinan markkinoille.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor