SamsungYleinen

Samsung Galaxy Buds 2 -kuulokkeet esillä unboxing-videolla ennen julkaisua

Samsung tulee julkaisemaan uusia tuotteitaan 11. elokuuta Unpacked-tilaisuudessa. Yksi odotetuista tuotteista on Galaxy Buds 2 -kuulokkeet, joista on nähty jo useita kuvavuotoja, mutta myös tekniset tiedot ovat paljastuneet. Tällä kertaa Samsungin tulevat kuulokkeet ovat esillä jo unboxing-videolla viikko ennen varsinaista julkaisua.

Video paljastaa Galaxy Buds 2 -kuulokkeiden paketoinnin, avaamisen sekä puhelimeen yhdistämisprosessin. Lisäksi videolla nähdään Galaxy Wearable -sovelluksen kautta löytyvät kuulokkeiden asetukset ja ominaisuudet. Unboxing-videon voi katsoa artikkelin alareunasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien tietojen mukaan Galaxy Buds 2 -kuulokkeet asettuisivat hinnoittelultaan 150 euroon ja niissä olisi paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia. Kuulokkeiden pitäisi muun muassa olla IPX7-luokituksen mukaisesti vedenkestävät. Kuulokkeiden akunkesto on 61 milliampeeritunnin akun varassa, mutta latauskotelo tarjoaa suuremman 472 milliampeeritunnin akun. Samsung tulee vuotojen mukaan lupaamaan kuulokkeille viiden tunnin akunkeston aktiivisen taustamelun kanssa ja kahdeksan tunnin akunkeston ilman melunvaimennusta.

Myöskin pikalataus on tuettuna, sillä viiden minuutin latauksen jälkeen Galaxy Buds 2 -kuulokkeet tarjoavat 55 minuuttia akunkestoa. Latauskotelo on lisäksi saamassa tuen langattomalle latauksella Qi-standardin mukaisesti. Galaxy Buds 2 -kuulokkeisiin odotetaan myös kolmea mikrofonia, 11 mm bassoelementtiä sekä 6,5 mm diskanttielementtiä. Yhteys kuulokkeissa pitäisi olla tuoreimman Bluetooth 5.2 -version varassa.

Galaxy Buds 2 on nähty vuotokuvissa useissa väriversioissa, joita ovat keltainen, violetti, musta, valkoinen ja vihreä. Mitään vuodettavaa ei enää kuulokkeista ole, vaan Samsung ei ole onnistunut pitämään mitään salassa ennen ensi viikon julkaisua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: YouTube (The Mobile Central)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung