HonorYleinen

Honor-pomo vahvisti: Neuvottelut käynnissä Googlen kanssa

Honorin pääkonttori

Honor irtautui marraskuussa 2020 Huaweista ja yhtiö toimii nyt täysin itsenäisesti. Honor vahvisti jo aikaisemmin päässeensä odotuksien mukaan irti Huawein rajoitteista, ja saanut yhteistyön käyntiin monien tärkeiden kumppaneiden kanssa. Nyt Honor-pomo George Zhao on myös vahvistanut yhtiön käyvän neuvotteluja Googlen kanssa.

George Zhao on sanonut tuoreessa haastattelussa, että tällä hetkellä ei ole mitään syytä sille, miksi Honor ei voisi tehdä yhteistyötä Googlen kanssa. Zhao on myös vahvistanut yhtiön käyvän neuvotteluja Googlen kanssa, mutta toistaiseksi yhteistyötä ei ole kuitenkaan vahvistettu Honorin tai Googlen suunnalta. Jo aikaisempi raportti kertoi Honorin suunnittelevan tuovan uusia puhelimia Euroopassa myyntiin Googlen palveluilla varusteltuna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin Honor on vahvistanut virallisesti jatkaneensa yhteistyötä komponenttitoimittajien kanssa, joita ovat ainakin AMD, Intel, MediaTek, Micron Technology, Microsoft, Qualcomm, Samsung, SK hynix sekä Sony. Google on luontainen jatke jatkuvasti kasvavaan kumppanilistaan, ja siitä tullaan todennäköisesti tiedottamaan viimeistään, kun uusia Honor-puhelimia julkaistaan Euroopassa.

Honor on kertonut olevansa sitoutunut innovaatioihin, ja yhtiön tutkimus- ja tuotekehitys on kattava. Uuden Honorin työvoima on lähes 8000 työntekijää, joista yli 50 prosenttia toimii tutkimus- ja tuotekehitystyössä. Yhtiöllä kerrotaan olevan viisi tutkimus- ja tuotekehitysyksikköä ja yli 100 innovaatiolaboratoriota ympäri maailmaa.

Lähde: South China Morning Post (maksumuurin takana)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor