AndroidHonorYleinen

Honor V10 paljastui Tenaan tietokannasta – tätä on luvassa

Kiinan televiranomainen Tenaa on listannut sivuillensa Huawein tulevan Honor-malliston älypuhelimen. Kyseessä on todennäköisesti huomenna Kiinassa esiteltävä Honor V10 -huippupuhelin, jonka odotetaan rantautuvan Eurooppaan joulukuun alussa Honor 9 Prona.

Mallikoodit Honor V10 -puhelimille ovat BKL-XXXX -muotoa. Huhuissa puhelimeen on odotettu monia Mate 10 -puhelimien ominaisuuksia ja nyt Tenaa vahvistaa osan huhuista. Puhelin näyttää kuvien perusteella rakentuvan kokonaan alumiinista ja siinä on 18:9-kuvasuhteen kosketusnäyttö. Laitteen etupuolella on lisäksi saatu ahdettua sormenjälkilukija. Honor V10:ssä on tuttuun tyyliin kaksoiskamera, mutta hieman yllättäen vain yksi LED-salama.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tenaan sivujen paljastamien tietojen mukaan laitteen mitat ovat 157,00 × 74,98 × 6,97 millimetriä ja painoa on 172 grammaa. Näytön kooksi mainitaan 5,99 tuumaa, jolla on tarkkuutta 2160 x 1080 pikseliä. Tenaan sivut eivät suoraan paljasta, mikä järjestelmäpiiri laitteen sisällä hyrrää, mutta huhuissa on odotettu Kirin 970 -piiriä. Puhelimessa on ainakin 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 ja 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa mallista riippuen. Honor V10 pääkamera tulee koostumaan 13 megapikselin sekä 20 megapikselin sensoreista, mutta mitään tarkempaa tietoa näistä ei ole. Etukamera on kooltaan 13 megapikseliä. Tenaan mukaan laitteen akku on kooltaan 3650 milliampeerituntia.

Honor V10 tullaan julkaisemaan huomenna 28.11. Kiinassa ja Euroopassa se tullee myyntiin joulukuun alussa. Puhelimen väreiksi odotetaan mustaa, sinistä, punaista ja kultaista. Nyt Tenaan sivuilta paljastunut puhelin on identtinen aikaisemmin vuotaneen tuntemattoman Huawei-puhelimen kanssa.

Lähde: Tenaa, WinFuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android