AndroidHuaweiYleinen

Tuntematon Huawei-puhelin uusissa vuotokuvissa – onko tässä Nova 3 Plus vai Huawei P11 Plus?

Kiinassa on jälleen kerran vuotanut muutama kuva, joissa esiintyy Huawein tuntematon puhelin, kertoo ITHome -sivusto. Puhelimen mallinimestä ei ole tarkkaa tietoa, mutta sen arvaillaan olevan pian julkaistava Huawei Nova 3 Plus tai ensi vuonna esiteltävä Huawei P11 Plus -lippulaivapuhelin. Varmaa tietoa kuvissa esiintyvästä puhelimesta ei kuitenkaan vielä tällä hetkellä ole.

Kuvien perusteella puhelimessa olisi 18:9-kuvasuhteen näyttö, jonka kaikki kulmat on pyöristetty. Näytön alapuolella näyttäisi olevan kotipainike, joka toimii todennäköisesti myös sormenjälkilukijana. Mysteeripuhelimen takaa löytyy Huaweille tuttu kaksoiskamera, jonka vieressä on yksi LED-salama. Kuvat paljastavat myös puhelimessa olevan 3,5 mm kuulokeliitin, USB-C-tyypin latausliitin sekä infrapunalähetin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä voisi hyvin olla vielä julkaisematon keskihintaluokan Huawei Nova 3 Plus. Kuvia tarkastellessa puhelin tuskin on huhuttu Huawei P11 Plus, sillä laitteessa ei näytä olevan kuin yksi LED-salama ja kameran kaverina ei ole laserautomaattitarkennusta. Huawei Nova 3 Plussan julkaisun on huhuissa odotettu tapahtuvan vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: ITHome

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android