HonorYleinen

Honor X10 -puhelimen kuvat paljastuivat Kiinan televiranomaisen tietokannasta

Honor X10

Huawein tytärbrändi Honorilta odotetaan ainakin Kiinan markkinoilla lähiaikoina uusia Honor X -malliston älypuhelimia. Tällä kertaa puhelimen nimen odotetaan olevan Honor X10, ja nyt Kiinan televiranomainen TENAA on julkaissut tietokannassaan yksittäisiä tietoja sekä useita kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta uutuuspuhelimesta.

TENAA:n julkaisemien kuvien perusteella tulevassa Honor X10 -puhelimessa olisi takaosassa suuri laatikkomainen kamera-alue, jossa on ainakin neljä kameraa sekä yksi LED-salamavalo. Takaosassa oleva lasi tai muovipinta on saanut myös mielenkiintoisen kuvioinnin. Etuosassa on todennäköisesti näyttö, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 163.7 x 76.5 x 8.8 millimetriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaistujen tietojen mukaan puhelimessa olisi 6,63 tuuman suuruinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasolla. Akun kooksi on ilmoitettu 4200 milliampeerituntia ja puhelin tukee 22,5 watin pikalatausta.

Honor X10 -puhelimessa odotetaan olevan myös Kirin 820 -järjestelmäpiiri, joka on Huawein tuorein keskihintaluokan älypuhelimiin suunnattu järjestelmäpiiri. Kirin 820 on varusteltuna myös integroidulla 5G-modeemilla, joten Honor X10 on luonnollisesti edullisemman hintaluokan 5G-puhelin.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Honor X10 -puhelin voitaisiin julkaista, mutta todennäköisesti kovin kauaa julkaisua ei tarvitse odottaa ainakaan Kiinan markkinoilla.

Lähde: TENAA (TEL-AN00)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor