AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 5- ja OnePlus 5T -puhelimien Android 10 -päivitys lähenee – saapui jakeluun jo beetaversiona

OnePlus 5T

OnePlus on päivittänyt jo lupauksien mukaisesti OnePlus 7-, OnePlus 7 Pro/5G-, OnePlus 6- ja OnePlus 6T -älypuhelimensa Android 10 -versioon ja nyt myöskin OnePlus 5- ja OnePlus 5T -puhelimille päivitys on ottanut askeleen kohti julkaisua. OnePlus on nimittäin julkaissut puhelimille Android 10 -päivityksen avoimena beetaversiona.

Kyseessä on ensimmäinen Android 10 -beetaversio OnePlus 5- ja OnePlus 5T -puhelimille, jonka avulla OnePlus pyrkii keräämään palautetta suoraan puhelimien käyttäjiltä sekä korjaamaan ongelmia testien perusteella. Kuka tahansa voi siis kokeilla avointa beetaversiota, mutta päivityksessä saattaa olla silti paljon bugeja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen mukana on tietysti lähes kaikki uudet Android 10 -version uudistukset, joihin voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa. Lisäksi päivityksessä OxygenOS-käyttöliittymä on saanut täysin uudistetun ulkoisen toteutuksen, joka on sulava ja kevyt. Myöskin OnePlus 5T tulee saamaan Android 10:n täysin uudistetun navigointipalkin, mutta OnePlus 5 -puhelimeen tätä ei ole tulossa. Lisätietoja OnePlus 5- ja OnePlus 5T -puhelimien Android 10 -beetaversiota voi käydä lukemassa OnePlussan foorumilta.

Koska beetatestaus on aloitettu, niin todennäköisesti Android 10 tulee lähiviikkojen aikana myöskin yleiseen jakoon OnePlussan vanhemmille puhelimille. OnePlus 5- ja OnePlus 5T -malleille Android 10:n odotetaan olevan viimeinen suurempi Android-versiopäivitys, eikä siis Android 11 -päivitystä laitteisiin todennäköisesti tulla saamaan.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android