HonorYleinen

Honor X20 SE uusissa vuotokuvissa – keskihintaisten Honor X20 -sarjan puhelimien julkaisu lähenee

Vaikka Honor esitteli vasta hiljattain uudet Honor 50 -sarjan älypuhelimet, niin pian yhtiöltä on lupa odottaa uusia keskihintaluokan Honor X20 -sarjan puhelimia. Tällä kertaa vuotokuvissa nähdään toistaiseksi julkaisematon Honor X20 SE -mallinimellä tunnettu älypuhelin, josta on aikaisemminkin nähty vuotokuva.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Useat vuotokuvat paljastavat Honor X20 SE -puhelimen kahdessa väriversiossa, jotka ovat kulta ja vihreä. Kuvissa puhelin on esillä myös etuosasta ja takaosasta katsottuna, joten kovinkaan paljoa ei jää enää arvailujen varaan. Honor X20 SE tulee saamaan kuvien perusteella suuren ja tasaisen näyttöpaneelin, jossa etukameraa varten tehty reikä. Todennäköisesti näyttö perustuu LCD-paneeliin, sillä sormenjälkilukija on asetettu laitteen kylkeen virtapainikkeen yhteyteen.

Honor X20 SE -puhelimen takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Puhelimen alareunassa on esillä kaiutin, USB-C-liitin ja SIM-korttitelakka. Huhujen mukaan puhelimessa voitaisiin nähdä MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, ja paremmin varustellussa Honor X20 -mallissa olisi Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri. Toistaiseksi Honor X20 SE -puhelimen tarkoista teknisistä ominaisuuksista ei ole kovin hyvää kuvaa.

Honor X20 -perusmalliin odotetaan kuitenkin 6,7 tuuman näyttöä 120 hertsin virkistystaajuudella. Lisäksi puhelimessa pitäisi olla 4200 milliampeeritunnin akku ja 66 watin pikalataus. Todennäköisesti Honor X20 SE tulee jakamaan samoja ominaisuuksia isovelimallin kanssa.

Uusia Honor X20 -sarjan älypuhelimia odotetaan julkaistavaksi hyvin pian. Vuotokuvat on nähtävästi otettu Honorin myymälässä, joka viittaisi hyvin lähellä olevaan julkaisuun. Honor ei ole kuitenkaan vielä vahvistanut julkaisevansa uusia puhelimia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor