HMDNokiaYleinen

Tällaisia Nokia-puhelimia julkaistaan pian: Nokia XR20, Nokia 6310 ja Nokia C30

Nokia X20

HMD Global on panostanut viime aikoina vahvasti edullisemman hintaluokan älypuhelimiin sekä 4G-yhteyksillä varusteltuihin peruspuhelimiin. Nähtävästi yhtiö on julkaisemassa pian lisää edullisia älypuhelimia, sillä nyt tuoreimmat tiedot kertovat luvassa olevan kolme uutuuspuhelinta. Nokiamob.net-sivusto on löytänyt jälleenmyyjien listauksista uutta tietoa Nokia XR20-, Nokia 6310- ja Nokia C30 -puhelimista.

Nokia XR20 tulee todennäköisesti olemaan uusi 5G-älypuhelin, joka on pitkälti samanlainen kuin jo markkinoilla oleva Nokia X20. Puhelimen mallikoodin tiedetään olevan TA-1362 ja kyseessä on Dual-SIM-versio. Nokia XR20 tulee saamaan 6 gigatavua RAM-muistia, 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä muistikorttipaikan aina 512 gigatavuun asti. Puhelinta odotetaan myyntiin myöskin kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen ja harmaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia XR20 venäläisen jälleenmyyjän listauksessa.

Jälleenmyyjä on paljastanut Nokia XR20 -puhelimen saavan myös 6,67 tuuman Full HD+ -näyttöpaneelin, jossa on 20,5:9-kuvasuhde. Laitteessa kerrotaan olevan 8 megapikselin etukamera sekä kaksi takana olevaa kameraa ovat tarkkuudeltaan 48 ja 13 megapikseliä. Akunkesto on 4630 milliampeeritunnin varassa, ja puhelimessa on USB-C-liitin, Bluetooth 5.1, Wi-Fi sekä NFC. Tietojen valossa Nokia XR20 olisi hyvin lähellä Nokia X10- ja Nokia X20 -puhelimia, joten sen julkaisu nykyiseen mallistoon on hieman erikoista.

Nokia 6310 venäläisen jälleenmyyjän listauksessa.

Toinen paljastuneista puhelimista kantaa nimeä Nokia 6310 ja sen mallikoodi on TA-1400. Kyseessä on uusi Nokia Originals -malliston peruspuhelin, sillä todennäköisesti HMD Global tuo vuonna 2001 julkaistun puhelimen nykypäivään hieman muutettuna. Jälleenmyyjän listaus paljastaa puhelimessa olevan 2,8 tuuman näyttöpaneeli, 1150 milliampeeritunnin akku sekä 0,3 megapikselin kamerasensori. Puhelimessa on tietojen mukaan 8 megatavua RAM-muistia sekä 16 megatavua sisäistä tallennustilaa. Nokia 6310 tukee myös FM-radiota ja Bluetooth 5.0 -yhteyttä.

Nokia C30 venäläisen jälleenmyyjän listauksessa.

Nokia C30 -puhelimesta on kuultu jo aikaisemminkin erilaisia tietoja, mutta nyt jälleenmyyjän listaus kertoo selvästi enemmän. Puhelimen mallikoodi on TA-1359 ja kyseessä on erittäin kookkaalla 6,82 tuuman näytöllä varusteltu malli. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus sekä 20,5:9-kuvasuhde. Nokia C30:n odotetaan olevan edullisemman hintapisteen puhelin, sillä se kuuluu Nokia C -mallistoon.

HMD Global tulee tietojen valossa tarjoamaan Nokia C30 -puhelimessa 8-ytimisen järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 2 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa on tuki myös muistikortille aina 256 gigatavuun asti. Tiedot paljastavat puhelimen tarjoavan 13 megapikselin pääkameran ja 5 megapikselin etukameran. Akunkesto on suuren 6000 milliampeeritunnin akun varassa. Nokia C30 tullaan julkaisemaan jälleenmyyjien listauksien mukaan valkoisena sekä vihreänä väriversiona.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi HMD Global ei ole vahvistanut julkaisevansa uusia Nokia-puhelimia, mutta selvästi lähiaikoina tullaan näkemään jonkinlaisia julkaisuja.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD