HonorSponsoroitu

Suomalaisten rakastama Honor X -mallisto on täällä taas! Honor X8- ja Honor X7 -puhelimet tarjoavat laatua edulliseen hintaan

Honor X7 ja Honor X8

Honor X -sarja on tehnyt paluun Suomen älypuhelinmarkkinoille, sillä myyntiin on tuotu tyylikkäät Honor X7- ja Honor X8 -puhelimet. Molemmat puhelimet jakavat tutut Honorin periaatteet, eli puhelimet antavat käyttäjilleen paljon vastinetta rahalle tinkimättä laadusta.

Puhelimissa on muutamia yhteisiä ominaisuuksia, joita ovat esimerkiksi tehokas 6 nanometrin Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri, monipuolinen neloiskamera sekä 22,5 watin Honor SuperCharge -pikalataus. Honor X7- ja Honor X8 -puhelimissa on myös suuri FullView-näyttöpaneeli korkealla 90 hertsin virkistystaajuudella.

Suomessa Honor X8 on saatavilla 249 euron hinnalla ja Honor X7 maksaa ainoastaan 199 euroa. Puhelimet asettuvat hyvin houkuttelevaan hintapisteeseen ja ovat saatavilla kolmessa tyylikkäässä väriversiossa, jotka ovat hopea Titanium Silver, musta Midnight Black sekä sininen Ocean Blue.

Uudet Honor X -sarjan puhelimet voi ostaa alapuolella olevien linkkien takaa.

Honor X8

Tyylikkyys ja eloisat värit ovat Honor X -sarjan älypuhelimien keskiössä. Honor X8 on esimerkiksi vain 7,45 millimetriä paksu ja painaa ainoastaan 177 grammaa. Erityisesti tasaiset reunat ja pyöristetyt kulmat tekevät puhelimen rungosta poikkeuksellisen näyttävän ja miellyttävän käyttää.

Honor X7 -puhelimen muotoilu tuo mukanaan arvokkuutta ja tyylikästä viimeistelyä omaan hintapisteeseensä. Puhelimessa on tyylikäs kamera-alue ja samalla pyöristetty viimeistely tekee laitteesta miellyttävän käyttää. Upea kiiltävä viimeistely näyttää aina tyylikkäältä, joten Honor X7 on suunniteltu pidettäväksi esillä.

Honor X7

Honor X8- ja Honor X7 -puhelimista on tarjolla yhtenevät upeat väriversiot. Hopea Titanium Silver on utuisen ja hillityn kaunis, sininen Ocean Blue tuo mieleesi valosäteen valaiseman syvän meren ja musta Midnight Black tarjoaa syvää, hiljaista ja puhdasta nautintoa.

Vaikka puhelimet on hinnoiteltu kilpailukykyisesti, niin Honor ei ole lähtenyt karsimaan laadusta. Honor X7- ja Honor X8 -puhelimet ovat läpäisseet samat laatustandardit kuin Honorin kalliimmatkin puhelimet. Honor on esimerkiksi testannut virtapainikkeen toiminnan 200 000 kertaa ja kosketusnäytön kestävyys on varmistettu 800 000 kertaa. Lisäksi puhelimien enimmäiskuormitus on jopa 70 kiloa ja puhelimet on testattu toimivan -20 ja +55 asteen lämpötiloissa.

Uskomaton näyttökokemus tarjotaan nyt aikaisempaa edullisemmalla hinnalla, sillä Honor X -sarjassa nähdään laadukas Honor FullView -tekniikka. Honor X7 ja Honor X8 ovat varusteltuna kookkailla näytöillä, joiden ansiosta videoiden tai elokuvien katselu on aikaisempaa hauskempaa ja samalla korkeat virkistystaajuudet vievät kokemuksen lippulaivatasolle.

Honor X8 -puhelimessa on 6,7 tuuman näyttöpaneeli, jossa on äärimmäiset kapeat kehykset sekä huikea 93,6 prosentin näyttö-runko-suhde. Kehyksistä on saatu vain 1,1 millimetriä paksut, jonka ansiosta kehykset ovat kapeammat kuin useissa kalliimmissa puhelimissa. Lisäksi keskelle sijoitettu etukamera varmistaa puhelimessa täydellisen symmetrian.

Näyttö on itsessään tarkkuudeltaan Full HD+ -tasolla, joten sisältöä voidaan näyttää erittäin yksityiskohtaisena. Lisäksi värit toistuvat näytöllä laadukkaasti, sillä tuettuna on huimat 16,7 miljoonaa väriä. Korkea 90 hertsin virkistystaajuus sujuvoittaa katselukokemusta. Älykkäästi säätyvän näytön virkistystaajuus tasapainottaa suorituskykyä, mutta myös virrankulutusta.

Honor X7 -puhelimessa on vieläkin suurempi 6,74 tuuman näyttöpaneeli, joten näytölle mahtuu sisältöä aikaisempaa enemmän. Näytössä on miellyttävän kapeat kehykset ja pisaramainen etukameraa varten tehty lovi sopii upeasti yhteen laitteen muotoilun kanssa. Näytössä on korkea HD+ -tarkkuus ja 90 hertsin virkistystaajuus erottaa Honor X7:n monista kilpailijoistaan alle 200 euron hintapisteessä.

Molemmat uudet Honor X -sarjan älypuhelimet ovat varusteltuna lisäksi ammattimaisella silmien suojauksella. Puhelimilla on TÜV Rheinlandin matalan sinisen valon sertifikaatti, joka suojaa silmiä haitallisilta valoilta. Tuettuna on lisäksi kehittynyt eBook-tila paremman lukukokemuksen tarjoamiseksi pimeässä puhelimia käytettäessä. Käyttöliittymän kattava tumma tila parantaa käyttökokemusta.

Kameroita joka tilanteeseen löytyy molemmista uutuuspuhelimista, joten Honor X -sarjassa on monipuolinen kamerakokonaisuus. Honor X8- ja Honor X7 -puhelimissa on neloiskamerat takaosassa, jotka koostuvat pääkamerasta, ultralaajakulmakamerasta, makrokamerasta sekä syvyyskamerasta.

Honor X8 -mallin tarkalla 64 megapikselin ja Honor X7 -puhelimen laadukkaalla 48 megapikselin pääkameralla onnistuu arkisten tilanteiden taltioiminen vaivattomasti. Muun muassa optimoidun kuvausalgoritmin ansiosta voi tallentaa tarkkoja kuvia elämän upeista hetkistä. Ultralaajakulmakameralla pystyy kuvaamaan laajempia kuvia, joka mahdollistaa hieman erilaisemmat kuvaustavat. Makrokameralla pystyy ottamaan kuvia läheltä kohdetta ja syvyyskameralla pystytään taltioimaan upeita taustasumennuksia.

Takakameroiden ohella Honor X -sarjalaiset ovat varusteltuna laadukkailla etukameroilla. Honor X8 -puhelimen 16 megapikselin etukamera ja Honor X7:n 8 megapikselin etukamera pystyvät taltioimaan tarkkoja selfiekuvia tilanteessa kuin tilanteessa. Selfiekuvien ohella etukamerat toimivat loistavasti myös videopuheluita varten.

Sisällöntuotantoa varten Honor X -sarjan kamerat tukevat lisäksi jopa 1920 x 1080 pikselin tasoista videokuvausta. Uutta kuvakulmaa videokuvaukseen saadaan lisäksi mielenkiintoisella dual-view-kuvaustilalla, jolla käyttäjät voivat ottaa samaan aikaan videokuvaa taka- ja etukameralla.

Akku kestää ja kestää. Honor X -puhelimissa on suuret akut, joiden avulla virta ei lopu kesken päivän. Esimerkiksi Honor X7 pitää solakan rakenteensa sisällä suuren 5000 milliampeeritunnin akun, jonka avulla voidaan toistaa videoita verkosta 20 tuntia tai voidaan puhua 49 tuntia yhtämittaista äänipuhelua. Akku ei siis lopu kesken, vaan se kestää aktiivistakin käyttöä hyvin pitkään.

Honor X8- ja Honor X7 -puhelimissa on samanlainen tehokas 22,5 watin Honor SuperCharge -pikalataustekniikka ja puhelimien mukana toimitetaan laturi oletusarvoisesti mukana. Nopean pikalatauksen ansiosta puhelimien suuret akut saadaan nopeasti täyteen. Esimerkiksi Honor X8 -puhelimessa vain 10 minuutin pikalatauksen jälkeen akkua riittää jälleen 3 tunniksi videoiden toistamista.

Honor X -sarjassa on myös paljon muuta mielenkiintoista, joiden takia laitteiden ostamista kannattaa harkita. Suorituskyvystä ei tarvitse tinkiä, sillä Honor X7- ja Honor X8 -puhelimissa on suorituskykyinen ja energiatehokas Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri, josta riittää potkua myös mobiilipelien pelaamiseksi pitkiä aikoja.

Honor RAM Turbo -ominaisuuden avulla pystytään laajentamaan puhelimien RAM-muistia älykkäästi. Esimerkiksi Honor X8 -puhelimen jo ennestään kookasta 6 gigatavun RAM-muistia voidaan laajentaa 2 gigatavulla, jolloin saadaan aikaiseksi yhteensä 8 gigatavua RAM-muistia. Tekniikan ansiosta puhelin toimii paremmin ja käyttäjät voivat hyödyntää useampia sovelluksia aikaisempaa sulavammin. Puhelimien suuri 128 gigatavun sisäinen tallennustila ei myöskään lopu nopeasti kesken.

Uutuuspuhelimissa on lisäksi supernopea ja kätevä virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija, joka avaa puhelimien lukituksen nopeasti ja vaivattomasti. Kokonaisuuden on kruunaamassa Googlen sertifioima Android-käyttöjärjestelmä, joten Honor X -sarjan puhelimissa on tutut Googlen palvelut ja sovellusvalikoima on erittäin laaja.

Katso uutuuspuhelimien tuotevideot alapuolelta:

Alapuolella on vielä yhteenveto Honor X8- ja Honor X7 -puhelimien teknisistä ominaisuuksista.

Honor X8:n tekniset tiedot:

 • Näyttö: 6,7 tuumaa, LCD, Full HD+ (2388 x 1080), 90 Hz, 19.9:9-kuvasuhde
 • Järjestelmäpiiri: Snapdragon 680 (4G) (4x 2,4 GHz Cortex-A78 ja 4x 1,9 GHz Cortex-A53)
  • Grafiikkaprosessori: Adreno 610
 • RAM-muisti: 6 gigatavua
 • Tallennustila: 128 gigatavua
 • Kamerat: Neloiskamera + salama
  • Pääkamera: 64 megapikseliä (f/1.8)
  • Ultralaajakulmakamera: 5 megapikseliä (f/2.2)
  • Syvyyskamera: 2 megapikseliä (f/2.4)
  • Makrokamera: 2 megapikseliä (f/2.4)
 • Etukamera: 16 megapikseliä (f/2.45)
 • Akku: 4000 milliampeerituntia
  • Lataus: 22,5 watin langallinen pikalataus
 • Käyttöjärjestelmä: Android 11 ja Magic UI 4.2
 • Mitat: 163,4 x 74,7 x 7,45 mm
 • Paino: 177 g
 • Muuta: Sormenjälkilukija kyljessä, Bluetooth 5.0, USB-C, Wi-Fi, NFC
 • Värit: Titanium Silver, Midnight Black sekä Ocean Blue

Honor X7:n tekniset tiedot:

 • Näyttö: 6,74 tuumaa, LCD, HD+ (1600 x 720), 90 Hz, 19.9:9-kuvasuhde
 • Järjestelmäpiiri: Snapdragon 680 (4G) (4x 2,4 GHz Cortex-A78 ja 4x 1,9 GHz Cortex-A53)
  • Grafiikkaprosessori: Adreno 610
 • RAM-muisti: 4 gigatavua
 • Tallennustila: 128 gigatavua
 • Kamerat: Neloiskamera + salama
  • Pääkamera: 48 megapikseliä (f/1.8)
  • Ultralaajakulmakamera: 5 megapikseliä (f/2.2)
  • Syvyyskamera: 2 megapikseliä (f/2.4)
  • Makrokamera: 2 megapikseliä (f/2.4)
 • Etukamera: 8 megapikseliä (f/2.0)
 • Akku: 5000 milliampeerituntia
  • Lataus: 22,5 watin langallinen pikalataus
 • Käyttöjärjestelmä: Android 11 ja Magic UI 4.2
 • Mitat: 167,59 x 77,19 x 8,62 mm
 • Paino: 198 g
 • Muuta: Sormenjälkilukija kyljessä, Bluetooth 5.1, USB-C, Wi-Fi
 • Värit: Titanium Silver, Midnight Black sekä Ocean Blue
SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Honor