SamsungYleinen

Vuoto: Samsung Galaxy A13 5G tulossa Eurooppaan edullisimmillaan 179 euron hinnalla

Samsung Galaxy A13 5G

Samsung on julkaissut tänä vuonna jo useita uusia Galaxy A -malliston älypuhelimia, mutta malliston edullisin 5G-malli on jäänyt toistaiseksi vain Yhdysvaltojen markkinoiden herkuksi. Samsung julkisti maaliskuussa globaalisti Galaxy A13 4G -puhelimen, mutta Yhdysvalloissa julkaistiin jo viime joulukuussa 5G-versio.

Vuotojen mukaan Samsung olisi tuomassa edullisen 5G-puhelimen myyntiin myös Euroopassa. Nyt muun muassa tiedoistaan tunnettu sivusto Mysmartprice.com on kertonut laitteelle jo tarkan hinnan sekä myyntiin saapuvat väriversiot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A13 5G tulee tietojen mukaan pian Eurooppaan ja siitä on kolme muistiversiota. 3 + 32 gigatavun version hinnaksi on kerrottu 179 euroa, 4 + 64 gigatavun version hinnaksi kerrotaan 209 euroa ja kallein 4 + 128 gigatavun versio maksaa 239 euroa. Kyseessä olisi siis yksi Samsungin edullisimmista 5G-älypuhelimista Euroopan markkinoilla, jos hinnat pitävät paikkansa.

Samsungin kerrotaan tulevan tarjoamaan puhelinta Euroopassa kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, sininen sekä valkoinen. Todennäköisesti Euroopassa Galaxy A13 5G tulee olemaan pitkälti identtinen jo Yhdysvalloissa julkaistun version kanssa, eikä tekniikkaan odoteta merkittäviä muutoksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A13 5G tarjoaa 6,5 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on lisäksi 50 megapikselin kolmoiskamera sekä 5000 milliampeeritunnin akku. Tarkemmin puhelimen ominaisuuksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Samsung tulee julkaisemaan Galaxy A13 5G -puhelimen Euroopassa. Todennäköisesti se tapahtuu kuitenkin lähiaikoina.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung