MotorolaYleinen

Motorola vahvisti: 200 megapikselin kamerapuhelin tulossa Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirillä heinäkuussa

200 megapikseliä tulossa Motorolan uutuuspuhelimeen.

Qualcomm julkisti viime viikolla uuden huippuluokan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriin, joka tarjoaa tärkeitä päivityksiä suorituskykyyn sekä energiatehokkuuteen. Järjestelmäpiiriä tulevat käyttämään useat valmistajat, ja nyt myös Motorola on kertonut lisätietoja suunnitelmistaan.

Motorola on ilmoittanut yhtiön uuden älypuhelimen julkaisun tapahtuvan heinäkuussa ja siinä käytetään Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriä. Lisäksi puhelimessa kerrotaan olevan 200 megapikselin tasoinen kamerasensori, jollaista ei ole vielä yhdessäkään älypuhelimessa aikaisemmin nähty. Asian on vahvistanut Motorola-johtaja kiinalaisessa Weibo-palvelussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vihjaus viittaa todennäköisesti aikaisemmin paljon huhuissa olleeseen ”Frontier” -koodinimeä kantavaan Motorola-puhelimeen. Kyseessä on tietojen mukaan Motorola Edge 30 Ultra, joten se olisi parempi versio Motorola Edge 30 Prosta. Motorolan vahvistamat tiedot ovat hyvin yhteneviä aikaisempien huhujen mukaan ja puhelinta onkin odotettu julkaistavaksi kesän aikana.

Motorola Edge 30 Ultra on ollut useaan kertaan jo vuotojen kohteena, ja puhelimesta on vuotanut lähes kaikki. Yksi puhelimen erikoisuuksista tulee olemaan erittäin tarkka 200 megapikselin pääkamera, jollaista ei ole aikaisemmin missään puhelimessa nähty. Snapdragon 8 Gen 1+ -järjestelmäpiirin ohella puhelimeen on odotettu myös 6,67 tuuman kokoista kaartuvaa POLED-näyttöpaneelia, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 144 hertsin virkistystaajuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

200 megapikselin pääkameran kaverina Motorola Edge 30 Ultraan on tulossa 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 12 megapikselin tasoinen telekamera. Etukameran osalta tarjolla on 60 megapikselin tasoinen sensori. Puhelimessa on vuotojen mukaan myös tuki erittäin tehokkaalle 125 watin langalliselle pikalataukselle USB-C-liittimen kautta. Lisäksi Motorola tulee tarjoamaan 50 watin tasoisen langattoman latauksen. Akun on kerrottu olevan 4500 milliampeerituntia.

Puhelimesta on nähty myös vuotokuvia, jotka ovat paljastaneet premium-tason muotoilun, kaarevan näytön ja suuren kamerasensorin. Puhelimesta odotetaan kuultavan lisätietoja vielä lähempänä julkaisua.

Motorola Edge 30 Ultra tai Motorola ”Frontier”.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola