HonorYleinen

Honor X7b -älypuhelin julkaistiin 108 megapikselin kameralla ja 6000 milliampeeritunnin akulla

Honor X7b

Honor on julkistanut ensimmäisillä markkina-alueilla edullisen Honor X7b -älypuhelimen. Kyseessä on seuraaja Honor X7a -mallille, ja aikaisemmin yhtiö esitteli jo Honor X9b 5G -puhelimen. Toistaiseksi puhelimen julkaisusta Suomessa ei ole mitään tietoa.

Ulkoisesti ja teknisesti Honor X7b on pitkälti sama kuin Honor Play 50 Plus, mutta tällä kertaa järjestelmäpiiri on vaihtunut 4G-versioon, kamerat on päivitetty ja ulkoisessa toteutuksessa kamera-alueen korostus on poistettu. Puhelimen paksuus on 8,24 millimetriä ja painoa on 199 grammaa. Väriversioita on kolme, jotka ovat vihreä, hopea ja musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor X7b tarjoaa 6,8 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on 20:9-kuvasuhde, 850 nitin kirkkaus,  Full HD+ -tarkkuus (2412 x 1080) sekä 90 hertsin virkistystaajuus.

Tehoista vastaa Qualcommin kehittämä Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri, jossa on korkeintaan 4G-tuki. Piiri on valmistettu 6 nanometrin tekniikalla. RAM-muistia puhelimeen on saatu 8 gigatavun verran ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua. Tuettuna on myös muistikortti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita takaosassa on kolme kappaletta, jotka ovat 108 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera.

Käyttöjärjestelmänä on Googlen Android 13, jonka päällä hyrrää MagicOS 7.2 -käyttöliittymä. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, stereokaiuttimet sekä 6000 milliampeeritunnin kokoinen akku 35 watin pikalatauksen kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor X7b on julkaistu aluksi Kazakstanissa ja hintaa sillä on 99 990 tengeä, joka vastaa 199 euroa. Puhelimen saatavuudesta muissa maissa ei ole vielä tietoa.

Lähde: Honor X7b -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor