HTCYleinen

HTC esitteli uuden ”lippulaivapuhelimen” – HTC Wildfire E3 -puhelimessa on HD-näyttö ja 13 MP neloiskamera

HTC on esitellyt valikoiduilla markkinoilla uuden Wildfire E3 -puhelimen, jota yhtiö kutsuu lippulaivapuhelimeksi. Todellisuudessa kyseessä on kuitenkin perinteinen alemman hintaluokan laite, jossa on varsin vanhoja toteutuksia. Wildfire E3 ei ole suoraan HTC:n valmistama, vaan sen myynnissä ja markkinoinnista vastaa sopimusvalmistaja Fortune Ship International.

Uusi HTC Wildfire E3 on valmistettu muovista, mutta näyttöä suojaa lasipinta. Laitteen mitoiksi on ilmoitettu 165,7 x 76 ,57 x 9,0 millimetriä ja painoksi 186 grammaa. Puhelimesta on kaksi väriversiota, jotka ovat musta ja sininen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen näyttö on kooltaan 6,517 tuumaa ja se perustuu IPS LCD -paneeliin. Näytön tarkkuus yltää HD+ -tasolle (1560 x 720) ja näytössä on myös etukameralle tehty pisaralovi. Tehoista Wildfire E3 -puhelimessa vastaa MediaTekin kehittämä Helio P22 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. HTC on varustellut laitteen myös microSD-muistikorttipaikalla.

Wildfire E3 tarjoaa neloiskameran, joka koostuu 13 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Puhelimen etuosassa on 13 megapikselin etukamera. Muita HTC Wildfire E3:n tärkeitä ominaisuuksia ovat 4000 milliampeeritunnin akku, USB-C-liitin, kuulokeliitin sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä. Puhelimen takaosassa on myös sormenjälkilukija.

Toistaiseksi HTC Wildfire E3 -puhelimen tarkkaa hinnoittelua tai saatavuutta ei ole vahvistettu. Puhelin esiteltiin Venäjän markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: HTC Wildfire E3 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC