HuaweiYleinen

Vuotokuvat paljastavat nyt Huawei P50 -puhelimen muotoilun – takaosassa jäätävä kamera

Huawei 50

3D-mallinnuksiin pohjautuvista vuotokuvista tunnettu vuotaja Steve Hemmerstoffer paljasti jo aikaisemmin Huawei P50 Pro -puhelimen muotoilun ja tänään paljastukset jatkuvat Huawei P50 -perusmallin kuvilla. Uudet kuvat paljastavat Huawein luottavan perusversiossa samaan muotoiluun, mutta suurimpia muutoksia on tällä kertaa tehty etuosan toteutukseen.

Huawei P50 -puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 156,7 x 74 x 8,3 millimetriä ja tietojen mukaan puhelin rakentuisi alumiinikehyksestä sekä lasipinnoista. Huawei P50:n takaosassa nähdään pro-versiossa ollut massiivinen kamera-alue, joka koostuu kahdesta suuresta ympyrästä. Kameroiden tarkasta toteutuksesta ei ole vielä tietoa, mutta nähtävästi kameroita olisi enemmän kuin vain kaksi. Kuvat paljastavat puhelimen oikeassa reunassa olevan myös virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei 50

Pro-versiossa nähtyä kaartuvaa näyttöpaneelia ei Huawei P50 -puhelimessa kuvien mukaan nähdä. Kuvien perusteella etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on keskitetysti etukameraa varten tehty reikä. Nähtävästi Huawei P50:n näyttö olisi kooltaan 6,3 tuumaa, jonka lisäksi puhelimeen odotetaan näytönalaista sormenjälkilukijaa sekä stereokaiuttimia.

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole tarkkaan tiedossa, milloin uudet Huawei P50 -malliston puhelimet tullaan julkaisemaan. Huaweilla on jatkuvasti haasteita komponenttien saatavuuden kanssa, jonka takia tulevien Huawein puhelimien saatavuus tulee olemaan erittäin rajoitettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Voice.com (Steve Hemmerstoffer)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei