HTCYleinen

HTC ilmoitti Desire 12s -puhelimen tulevan Suomeen 199 euron hintaisena

HTC on ilmoittanut tänään, että yhtiön uusi Desire 12s -puhelin saapuu Suomessa myyntiin. Ominaisuuksiltaan puhelin lukeutuu alempaan hintaluokkaan ja myös hinnan on ilmoitettu olevan 199 euroa.

”HTC Desire 12s on suunniteltu kuluttajalle, joka haluaa eniten laatua edulliseen hintaan, ja Desire 12s-puhelimen myötä HTC rikkoo jälleen rajoja siinä, mitä tämän hintaluokan älypuhelimelta voidaan odottaa”, kertoo Lars Toft, Country Manager for HTC Nordic.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelin tarjoaa muun muassa suuren 5,7 tuuman HD+ -tasoisen kosketusnäytön, jossa on 18:9-kuvasuhde. Tehoista on vastaamassa Qualcommin Snapdragon 435 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia mallista riippuen. Tallennustilaa HTC Desire 12s tarjoaa 32 tai 64 gigatavua. Tällä kertaa HTC tyytyy ainoastaan yhteen kameraan takana kuin edessäkin. Pääkameran tarkkuus on 13 megapikseliä ja vastaava 13 megapikselin kamera on myös laitteen etuosassa. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat 3075 milliampeeritunnin akku, Android 8.1 Oreo sekä takaosan kaksoisviimeistely.

”HTC Desirea kutsuttiin sen lanseerauksen yhteydessä 9 vuotta sitten muun muassa ’Kaikkien älypuhelimeksi’. Nyt esittelemme Desire-sarjan uusimman jäsenen. Vankka standardi on säilytetty, ja puhelimen voi edelleen hankkia hinnalla, joka sopii kaikille”, Lars Toft sanoo.

Suomessa tarjolle tuodaan 3 + 32 gigatavun versio 199 euron hintaa ja puhelin on tarjolla valikoitujen jälleenmyyjien kautta tästä päivästä lähtien.

Lähde: HTC Nordic (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC