HTCYleinen

HTC Wildfire E2 -halpapuhelin julkaistiin Venäjällä

HTC Wildfire E2 -älypuhelin paljastui jo aikaisemmin Googlen toimesta, mutta nyt uutuuspuhelin on julkaistu virallisesti Venäjän markkinoilla. Kyseessä on edulliseen hintapisteeseen asettuva älypuhelin, joka tarjoaa varsin yllätyksettömiä teknisiä tietoja sekä ominaisuuksia. Todennäköisesti Wildfire E2 -puhelinta ei tulla näkemään Venäjän ulkopuolisilla markkinoilla ainakaan kovin laajasti myynnissä.

Puhelimen näyttö on kooltaan 6,22 tuumaa ja se perustuu IPS LCD -tekniikkaan. Näytön tarkkuus yltää HD+ -tasolle, sillä pikseleitä löytyy 720 x 1560. Näytön yläreunaan on tehty etukameraa varten pisaramainen lovitoteutus ja alareunassa on muita reunoja selvästi paksumpi kaistale. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio P22 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. HTC Wildfire E2 -puhelimessa on myös tuki microSD-muistikortille, jonka avulla tallennustilaa voidaan laajentaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta Wildfire E2 tarjoaa jopa kaksi kamerasensoria takaosassa, jotka ovat 16 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamera. Kameroiden rinnalla on myös yksi LED-salamavaloa. Puhelimen etupuolella on yksi 8 megapikselin tasoinen selfiekamera. Muita Wildfire E2:n ominaisuuksia ovat 4000 milliampeeritunnin akku, USB-C-tyypin latausliitin, takaosaan sijoitettu sormenjälkilukija sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä

Wildfire E2 on rakenteeltaan muovia, joka ei ole kovin suuri yllätys tässä hintapisteessä. Laitteen virallisiksi mitoiksi on ilmoitettu 158,4 x 75,9 x 8,95 millimetriä sekä painoa on 173,5 grammaa. Puhelimesta on olemassa kaksi väriversiota, jotka ovat sininen sekä musta. Venäjällä uutuuspuhelin maksaa 8760 ruplaa, joka on noin 100 euroa.

Lähde: citilink.ru (venäjäksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Vois Htc lopettaa jo ihan suosiolla noiden puhelinten tekemisen, ni ois yks turha valmistaja vähemmän markkinoilla.

    1. Kaikki eivät halua eivätkä tarvitse 300 euron saati 500 puhelinta joten tuolle puhelimelle löytyisi ostajia varmasti myös Suomesta.

      Teidän kannattaisi opetella käyttämään kirjakieltä niin antaisitte vähän älykkäämmän vaikutelman.

  2. Yks huono puoli tossa puhelimessa on se, et siinä on MediaTek eikä Qualcomm ni prosessorina.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC