HTCYleinen

HTC:n odotettu Desire 20 Pro julkaistaan 16. kesäkuuta

HTC:n julkaisema kuva yhtiön virkkosivuilla.

HTC:ltä on odotettu uutta keskihintaista älypuhelinta jo jonkin aikaa, sillä Desire 20 Pro -mallinimellä tunnettu laite on nähty huhuissa ja vuodoissa useampaan kertaan. Nyt HTC on vahvistanut julkaisevan uutuuspuhelimen kotimarkkinoillaan Taiwanissa ensi viikolla 16. kesäkuuta.

HTC:n julkaisema vihjaileva kuva vahvistaa tulevan puhelimen takaosan neloiskameran sekä etuosasta löytyvän etukamerareiän. Julkaisu on monella tavalla odotettu, sillä HTC:ltä ei ole vielä nähty yhtään itse valmistettua uutuuspuhelinta kuluvan vuoden aikana. HTC:ltä on huhuttu myös huippuluokan 5G-älypuhelinta heinäkuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Erinäisten vuotojen perusteella Desire 20 Pro -puhelimessa tiedetään olevan Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri, 6 gigatavua RAM-muistia sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä. Puhelimeen odotetaan myös 6,5 tuuman suuruista LCD-näyttöpaneelia, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä etukameraa varten tehty reikä vasemmassa yläkulmassa.

Toistaiseksi ei ole varmaa, onko uusi HTC Desire 20 Pro tulossa myyntiin globaaleilla markkinoilla, vai jääkö uutuus vain Taiwanin markkinoiden herkuksi.

HTC Desire 20 Pro luonnoskuva.

Lähde: HTC

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC