HTCYleinen

Huhu: HTC julkaisee ensimmäisen 5G-lippulaivapuhelimensa heinäkuussa

HTC U12+

Tuoreiden huhujen mukaan HTC olisi palaamassa jälleen lippulaivapuhelimien markkinoille uudella 5G-yhteyksillä varustellulla älypuhelimella. Lisäksi HTC tulee julkaisemaan kesäkuussa 4G-yhteyksillä varustellun keskihintaluokkaan sijoittuvan Desire 20 Pro -puhelimen.

Tietojen perusteella HTC:ltä on lupa odottaa ensimmäistä 5G-yhteyksillä varusteltua älypuhelinta heinäkuun aikana. Puhelimen pitäisi sijoittua huippuluokkaan ja julkaisu tapahtuu ainakin HTC:n kotimarkkinoilla Taiwanissa. Valitettavasti puhelimesta ei ole vuotanut kovin paljoa, mutta siinä odotetaan olevan Snapdragon 865 5G -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HTC julkaisi viimeksi vuonna 2018 huippuluokan älypuhelimen, jonka jälkeen valikoiduilla markkinoilla on nähty vain edullisemman hintaluokan älypuhelimia. Lisäksi HTC on lisensoinut brändiänsä muille valmistajille, jonka johdosta muun muassa edulliset Wildfire-malliston laitteet on saatu myyntiin Intiassa ja Venäjällä.

Aikaisemmin HTC:n tulevan keskihintaluokan älypuhelimen luonnoskuvat ovat vuotaneet ja kyseessä on Desire 20 Pro -nimeä kantava laite. Valitettavasti Desire 20 Pro -puhelimesta ei ole kovin tarkkoja tietoja, mutta siinä on ainakin neljä kamerasensoria takaosassa sekä etuosasta löytyy näyttö, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Tuoreiden tietojen mukaan HTC suunnittelisi Desire 20 Pron julkaisua kesäkuun aikana.

HTC Desire 20 Pro luonnoskuva.

Vaikka HTC panostaa nykyisin enemmän virtuaalisen todellisuuden laitteisiin, niin nähtävästi älypuhelimista ei ole luovuttu ainakaan kokonaan. Uusia puhelimia on siis tulossa lähikuukausien aikana, mutta toistaiseksi ei ole kovin tarkasti tiedossa laitteiden tarkkoja teknisiä ominaisuuksia. Edullisempi HTC Desire 20 Pro esitellään huhun mukaan kesäkuussa ja kalliimpi 5G-yhteyksillä varusteltu huippupuhelin heinäkuussa.

Lähde: Mydrivers.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC